PR CUAET
-
В мене було приблизно 3.5 місяці. Подавалась 7 квітня ,отримала 24 липня
-
Дякую! Якраз не встигаємо до закінчення програми(
-
Оновлення: Фініш!!!! Картки на руках! Декілька моментів які на мою думку можуть бути комусь важливі: 1 довідки з дії просто перекладені в бюро перекладів 2 Всі переклади не завірені нотаріусом 3 Паспорта дітей продовжені були в Оттаві перед подачею на федералку. Ніяких проблем не було 4 Подавались самі 5 Запит був лише один на свідоцтво про шлюб Ніби більше особливого нічого не було Від подачі на федеральний до карток - 202 дні адмінам за цей портал велика подяка! Всім швидкого отримання!
-
У меня вот так, так что очень сомневаюсь что елижибити надо ждать 9 месяцев. Тоже биометрию сразу не оплатила QUEBEC Submitted 3.11.2023 Application Number 21.11.2023 Biometrics 10.06.2024 Eligibility requirements 9.07.2024
-
Добрий день, маю таке питання. Чи можливо подати на заявку на мою маму, якщо вона ще знаходиться в Україні. Але вже була в Канаді і має Work permit?
-
Не знаю во всех ли провинциях так, но в ВС водительские права человека, у которого пр или гражданство отличнаются от тех, что временным резидентам выдают. Но я согласна с тем, что нотариус или комиссионер заверяет только подпись человека, а не его статус.
-
Я делал консультацию и мне говорили от всех собирать письма поддержки. Да, от граждан/PR они будут иметь чуть больший вес, но и от других людей на временном статусе тоже надо брать.
-
Так
-
Весь квітень отримав тільки AOR, зараз починають травень. AOR це тільки початок, означає що вашу заявку починають розглядати. Потім ще купа етапів і декілька місяців розгляду. Знову ж таки, я кажу тільки про non EE, PNP. Можливо EE розглядають швидше