PR CUAET
-
Весь квітень отримав тільки AOR, зараз починають травень. AOR це тільки початок, означає що вашу заявку починають розглядати. Потім ще купа етапів і декілька місяців розгляду. Знову ж таки, я кажу тільки про non EE, PNP. Можливо EE розглядають швидше
-
Дякую, що поділились! Я подалась на Атлантику в середині червня - прям дуже чекаю на aor!
-
Насчёт pr точно?
-
Поділюсь теж деякими новинами про AOR - у чоловіка на роботі колега, який теж подався по Атлантичній програмі, отримав AOR кілька днів тому. Подався 19 травня. Тому в тих хто йде по AIP можливо є невелика надія отримати швидше ніж через 4 місяці
-
Слоти в Торонто будуть 3.09.24 в 18.00, щойно запитувала в консульстві (Надіємось так і буде)
-
Процедури легалізації між Україною та Канадою не існує наразі. Отже єдиний варіантом є апостіль
-
Да, просто проверяет что перед ним этот человек. Права, например, смотрит - по ним неясно, временный у тебя статус или ты гражданин
-
Якщо ви про aor, то зараз це приблизно 4 місяці
-
Це підходить під ін деманд. Це добре.
-
Ооо
-
Вітаю. Порекомендуйте викладача для підготовки для CELPIP, бажано з власного досвіду
-
Carpenter 72310
-
А по якому ноку?
-
Я ще не подалась, але хочу бачити таймлайни.
-
Ні, не через канадський. Там вже наче група заповнена. Не додають нових. Але не впевнена, можливо є резервна. Якого числа ви подалися?
-
Дякую)
-
А я в Вотсап не можу зайти. Не приймає канадський номер. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ви через канадський реєструвалися?
-
Є ще автобуси Rider Express. Там є на 6-6:30 вечора
-
В июне
-
ви сплачуєте податки там, де ви живете. З канадським громадянством не працює так, як з громадянством США.
12 Jan 2024, 17:45
241649/428635
4 minutes ago