Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Студенти можуть отримувати відкритий дозвіл на роботу)
    1 Reply Last reply
    0
  • t707998036T Offline
    t707998036T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    У нас така ж само ситуація. Чоловіка резерв+ не знайшов. У районний ТЦК писали лист на емейл з проханням поновити дані (є довідка, що він на тимчасовому обліку). Уже 1,5 місяці ніякої відповіді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    Ми теж без стаді, для навчання в школі достатньо що у батьків є WP ніби то, а якщо вступати універ запросить post secondary sp читала таку інфу, для його отримання потрібно вказати запрошення на навчання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Можете пожалуйста подсказать, муж работает уже больше года на своего работодателя, ему надо приложить job ofer к аппликации, какую дату вписать( имею в виду start date) теперешнюю? Спрашиваю потому что работодателю это все ново, сам не знает.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Тішитися що студенти з Індії їдуть додому
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kapko
    wrote on last edited by
    Закінчили надсилати AOR тим, хто подався у квітня. Після цього ще дуже багато етапів до отримання ECORP
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katja T
    wrote on last edited by
    Так, я про те й пишу: зарано для квітня 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kapko
    wrote on last edited by
    Не бачила ще жодного повідомлення в групі квітня, щоб хтось отримав ecorp. Вони тільки AOR закінчили надсилати квітневим. Березень -так, вже багато отримали
    1 Reply Last reply
    0
  • t654814749T Offline
    t654814749T Offline
    Illia Dembitskyi
    wrote on last edited by
    Я можу нарешті поділитися своїм timeline. Акаунти на WES створив для дружини і для себе ще 1 травня. Документи були відправлені “Апостилем» 17 і 21 Травня відповідно. Дзвонив і писав неодноразово, навіть на сторінці і фейсбук. 23 Серпня прийшло оновлення по заявкам з орієнтовними датами завершення розгляду, 29 і 20 Вересня відповідно. Але вже за 5 днів (28 серпня) прийшли нові оновлення на пошту а на сайті вже лежав готовий репорт для двох. Тому думаю якщо є орієнтовна дата закінчення перевірки в особистому кабінеті, можете очікувати швидкого результату.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6256285953T Offline
    t6256285953T Offline
    Ivan Chaika
    wrote on last edited by
    Читайте зверху, в мене така ж історія, це нормально
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Я брав ту інформацію на офіційному сайті міністерства оборони, потім писав листа на пряму в свій ТЦК по прописці, а також додавав email міністерства оборони (так вони швидше відповідають). Потім через пару днів пройшов лист від обох, і я продовжив листування зі своїм тцк тільки (2 місяці і результату ще немає). Можливо в вашому випадку щоб було швидше і надійніше продовжити листування з міністерством оборони і вони швидше внесуть та оновлять всю вашу інфу, після того як ви виконаєте ті інструкції які вони пришлють в листі. По цій інструкції знаю позитивні кейси але не в мене) слідуючи етапом до мене буде підключати юриста з України, коли він пише офіційного листа в ТЦК у них я знаю є 5 днів на те що відповісти на тей лист. А тоді вже зможете подаватися на продовження паспорту або виготовлення нового коли вся інфа буде актуальна в резерві.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    @maria_SKMS , я заблокувала. Видали, пліз
    1 Reply Last reply
    0
  • t566360755T Offline
    t566360755T Offline
    Дарья Александровна
    wrote on last edited by
    добрий день, може була у когось схожа ситуація? у липні документи були відправлені до WES, був статус in progress, вчора статус змінився in hold, які можуть бути причини?
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Мені всі долучають, причому копію паспорта також. Може, залежить як попросити 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t5336192222T Offline
    t5336192222T Offline
    Eugene Zl
    wrote on last edited by
    Отправлять через XpressPost(prepaid)(продается на почте). Я отправлял из Торонто. Один конверт больший 318mmX241mm, второй меньший 260mmX159mm. Адрес: Temporary Resident Visa Section CPC-OTTAWA(e-application) POBox 9640 Ottawa Ontario K1G 6T2 Canada. На маленьком конверте пишите свой домашний адрес и вкладываете в большой. Маленький не заклеиваете. На большом пишите адрес куда(to) Ottawa, что я указал, и там же ниже (from) свой домашний адрес. В большой конверт вкладываете маленький, паспорт, копию запроса, который получили - форма IMM 5740 и заклеиваете. Если вы отправляете не из Онтарио, а из другой провинции , то там будут другие конверты- спросите на почте и там же отправьте. Я заплатил за конверты 42 дол. В запросе на отправку паспорта есть link to find out where to send your passport. Нажимаете на link и пишите страну Canada, и увидите куда отправлять - в Ottawa. Отправлял паспорт в феврале 2024 года. Перед отправкой запишите два tracking numbers с каждого конверта. Ничего не отрывайте ( don't peel off). На большом конверте снимается полоса и конверт заклеивается.
    1 Reply Last reply
    0
  • t446195959T Offline
    t446195959T Offline
    Asya
    wrote on last edited by
    через цей сервіс services.mvs.gov.ua/categories/vityagi-pro-nesudimist видає таку ж, як і через дію
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Відрізняється Ким видана?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Разом з айді вам давали папірець, на якому є прописка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergii
    wrote on last edited by
    Зачем советовать человеку то, в чем совершенно не разбираетесь, ей не нужно ни к какому лоеру бежать. Ей уже правильно посоветовали, что нужно просто ответить на имейл, который пришел и дальше подождать, ей придет уведомление, что нужно зайти в портал и там просто нужно будет подтвердить адрес и загрузить фото. На этом все!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Це не подовження а подача з Канади на новий ворк перміт який прийде на вашу канадську адресу через кілька місяців.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags