PR CUAET
-
Якщо гарно читати список документів, які потрібні на момент подачі (розділ How to apply), то довідки про несудимість у ньому нема. Натомість, в розділі After you apply вказано, що IRCC буде запитувати її після того, як визначить eligibility, тобто на пізнішому етапі (ця довідка є в переліку документів, які часто запитують разом із листом про eligibility). Тобто так чи інакше ви подасте цю довідку протягом вашого процесу. Якщо маєте змогу подати зараз і якщо не будете виїжджати з Канади більш ніж на 6 міс, подавайте одразу. Якщо отримання довідки (довідок) займає тривалий час або ж ви плануєте виїжджати, можна подати пізніше, бо швидше за все у тих, хто виїжджав, попросять оновлену довідку. Ми згенерували довідку в Дії і доклали разом з перекладом при подачі документів. Це трішки затримало нашу подачу (чекали на переклад). Моя подруга не додавала довідку на момент подачі, подала її лише коли запросили після підтвердження eligibility (так, вона трошки довше збирала документи на цьому другому етапі). Тим не менше, вона подалася на 3 дні раніше за нас і зараз просунулася на півтора-два місяці далі за нас у решті процесу.
-
А чому так ? Ще ж рік він буде дійсний у мене . І як тоді його продовжувати якщо я в Україні ?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка стосовно продовження MSP, medical services. У мами термін дії закінчується в березні 2025, а ворк переміт закінчується в червні 2025. Які мої дії? Треба спочатку оновити ворк перміт а потім податися на оновлення/продовження MSP?
-
Чи взагалі це реально на практиці через якусь з програм чи треба тільки чекати номінації/номеру ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо подався на PR по провінційній програмі PNP і ще не отримав ані номеру справи та провінційної номінації чи можна змінювати роботодавця ? по такому самому NOC тільки ? Дякую
-
Єдине що я знайшов, це ось таке пояснення на сайті IRCC.
-
У мене в кабінеті нічого не змінюється від того, як я її залінкувала. Елиджибл отримала ще 2,5 місяців тому, а в кабінеті воно ще в процесі, так що той кабінет ще той показник 😂
-
В моєму розумінні, отримання магістратури було весь час в “remote mode” оскільки ВУЗ знаходиться в Кропивницькому а я в цей час фізично перебував то в Києві то за кордоном, то знову в Києві. Я звичайно можу пояснити потім що їздив на сесії і в інші дні. Тому і виникає питання чи не придеруться до Диплому, оскільки там написано,форма навчання (Денна/Full time)
-
У мене є інформація, що лише громадяни або люди з ПР.