PR CUAET
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка стосовно продовження MSP, medical services. У мами термін дії закінчується в березні 2025, а ворк переміт закінчується в червні 2025. Які мої дії? Треба спочатку оновити ворк перміт а потім податися на оновлення/продовження MSP?
-
Чи взагалі це реально на практиці через якусь з програм чи треба тільки чекати номінації/номеру ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо подався на PR по провінційній програмі PNP і ще не отримав ані номеру справи та провінційної номінації чи можна змінювати роботодавця ? по такому самому NOC тільки ? Дякую
-
Єдине що я знайшов, це ось таке пояснення на сайті IRCC.
-
У мене в кабінеті нічого не змінюється від того, як я її залінкувала. Елиджибл отримала ще 2,5 місяців тому, а в кабінеті воно ще в процесі, так що той кабінет ще той показник 😂
-
В моєму розумінні, отримання магістратури було весь час в “remote mode” оскільки ВУЗ знаходиться в Кропивницькому а я в цей час фізично перебував то в Києві то за кордоном, то знову в Києві. Я звичайно можу пояснити потім що їздив на сесії і в інші дні. Тому і виникає питання чи не придеруться до Диплому, оскільки там написано,форма навчання (Денна/Full time)
-
У мене є інформація, що лише громадяни або люди з ПР.
-
Я би ще апостиль на атестат поставила, щоб потім не заморочуватися з легалізацією.
-
Доброго дня хто знає чи можна в Канаді податися на візу тому що прийшов запит на оригінал паспорту і на сайті Canada ca .не знаходить візовий центр в Канаді хто подавався на візу з Канади розкажіть як ви це робили
-
Доброго дня хто знає чи можна в Канаді податися на візу тому що прийшов запит на оригінал паспорту і на сайті Canada ca .не знаходить візовий центр в Канаді хто подавався на візу з Канади розкажіть як ви це робили