PR CUAET
-
У мене є інформація, що лише громадяни або люди з ПР.
-
Я би ще апостиль на атестат поставила, щоб потім не заморочуватися з легалізацією.
-
Доброго дня хто знає чи можна в Канаді податися на візу тому що прийшов запит на оригінал паспорту і на сайті Canada ca .не знаходить візовий центр в Канаді хто подавався на візу з Канади розкажіть як ви це робили
-
Доброго дня хто знає чи можна в Канаді податися на візу тому що прийшов запит на оригінал паспорту і на сайті Canada ca .не знаходить візовий центр в Канаді хто подавався на візу з Канади розкажіть як ви це робили
-
Якщо дублікат додатку нового зразка - двомовний, то так, якщо старенькій то ні. Загубила додаток до диплома. Запросила в універі дублікат з архіву, відправила апостилю, їм не підходить бо треба європейського зразка, замовила в універі, строк очікування 3 місяці.
-
Ні. Той, хто завіряє підпис, має переконатися, що перед ним та сама людина, яка ставить свій підпис. Те, що людина пише у документі, ніхто не перевіряє. Я до свого нотаріуса звертаюсь не вперше, тобто він просто бачить, що то я. А перший раз - мабуть, водійський прав було достатньо.
-
Чєрєз портал Госуслугі
-
Теж дуже цікавить це питання, невже консульства відрізняються наданням послуг або чисто відношення різне..? або в них якесь неоглошене правило є..типу в таких випадках можна так а в таких ні?🤪 вже кукуха їде