PR CUAET
-
Привіт, поділіться будь ласка досвідом чи хтось подавався по Teer ( професія) і чи дійсно на провінційному етапі все добре, а на федеральному потрібно екзамен з англійської здавати .
-
підкажіть будь ласка, форму statory declaration of common- law union можна також підписати онлайн, чи потрібна присутність двох common law? жили в Україні разом 3 2001 року, але немає разом загального майна. В Cuat application вказано було, що вони common law. Почта в Канаді приходила на той же самий адрес, але разом договору арени немає. рахунок в банку плануємо відкрити, чи це вже не піздно? які ще докази можуть бути?
-
а підкажіть будь ласка я цю форму заповнив намагаюся її завантажити в особистий кабінет а сайт мені не дає це зробити пише помилки. Barcode знизу є
-
Дякую, піду ще поковиряю😭
-
Там дуже легка процедура. Я на це витратила 5-10 хвилин. Якщо виникають ці проблеми, усі повинні знати вихід є. Дія, послуги, витяг про дошлюбне прізвище. Все.
-
Ви 100% праві. Якщо є можливість це треба робити.
-
Остапе, доброго вечора, я думаю людині треба звʼязати свідоцтво про народження з нинішнім прізвищем. У свідоцтві про розірвання шлюбу не видно зміни прізвища. Це доказує тільки витяг про дошлюбне прізвище. Я так робила матері.
-
Дати як у перміті. До кого можна писати роботу якщо є, якщо ні то щось типу CUAET Суму яка по факту є (це не перевіряють, якщо у вас є робота це більш статистичне питання)
-
Можна, і не тільки по термінових. Моя мама по цьому перміту вже 5 раз їздила Головне щоб на руках були дійсна віза, паспорт, і дуже бажано перміт з собою
-
Їй можна відкривати лише Adobe Acrobat Reader
-
Перше
-
Відкриваєте в браузері чи в акробаті?
-
Олена, коли людина розриває шлюб, свідоцтво про шлюб взяти вже не можна. Але щоб доказати попередній шлюб, ви повинні замовити витяг який підтверджує дошлюбну фамілію. У цьому витязі буде написано що ви вийшли заміж і змінили фамілію.
-
Ну с компа тоже самое🤷♀️
-
Якщо розлучені головне додайте документи про розлучення
-
Відкривати з клмпьютера і не з браузера
-
De facto це трошки не то
-
Це більше для того щоб зробити його Type B Dependant Але тоді також треба фул тайм навчатися
-
Киньте свої дані в гілку контакти. Я можу запінити. Також якщо можна поділіться вашим повним імям та номером вашої ліцензії. Дякую.
-
Как Вы качаете эту форму IMM5708? 😵💫 Я уже обновила все что можно, но скачать не могу, ткните носом, плиз, что не так?💆♀️
12 Jan 2024, 17:45
24187/474652
3 days ago