PR CUAET
-
For any applications received on or after April 1, 2024 and which were pending on August 13, 2024, from CUAET holders in Canada applying to renew an existing open work permit or for a new study permit or open work permit that did not include the applicable fees, officers should provide the applicant an opportunity to submit the required fees before returning the application as incomplete. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/post-march-31-ukraine.html#arrived
-
Подаватися можна і вже , поки зловите слот, зробите паспорт, заберете..., а можна через рік, з 12 років обов'язково з дитиною бути, до 12 можна без дитини, але з фото це для нового паспорта, продовжити печаткою за 2 місяця до закінчення паспорта. До 16 років паспорт робиться на 4 роки, з 16 років на 10. Обирайте, як для вас краще
-
Дякую, мені підтвердили мою заяву, тобто що розглядається, а про оплату нічого
-
Підкажіть будь ласка. 30 липня подавала на новий ворк перміт. Щодо оплати нічого не було вказано. В групі читаю, що потрібно платити. Як мені оплатити?
-
Ніяк не реагувати. Канада зменшує кількість мігрантів це вже давно відомо (також відмінили ворк перміти для іншого з подружжя по студентських візах) Цей закон в основному стосується інших національностей які приїжджали по Visitor візі як туристи і переходили на статус воркер через LMIA. (Платили тисячі $$$ за джоб офери, кому цікаво відкрийте Ютуб). Українці ж 99% які зараз приїхали мають ворк перміт. І можуть податись до 31 березня 2025 року на новий ворк перміт. ‼️‼️‼️ Мігрейшин таким чином зменшує кількість мігрантів в Канаді. До українців майже не стосується. 🙅♀️🙅♀️🙅♀️
-
Навіть і нотаріус не обов'язковий. Достатньо Commissioner of oaths, які по ідеї не мають брати більше 5 дол за цю послугу (можуть і більше просити, якщо знахабніють). Їх можна пошукати поблизу вас: www.quebec.ca/en/justice-and-civil-status/judicial-system/players-in-the-court-system/commissioner-for-oaths/searching-commissioner Ми знайшли 15 хв пішки від дому. Ми заповнили на комп'ютері всі частини, окрім тієї, де родич-канадвєць підписується, і тієї, яку заповнює ця особа, яка засвідчує підпис (це вже заповнили від руки разом з Commissioner of oaths). Потім зісканували і додали до справи.
-
Програма сфокусована на розвитку навичок Speaking та Listening Програма адаптується під потреби групи Обидві програми включають в себе багато розмовної практики, але друга програма передбачає найбільшу кількість спілкування. Під час розмовної практику кожен з учнів отримує корегування, коментарі та розʼяснення викладача. Граматика викладається в контексті формування розмовних навичок для реальних ситуацій - пошук роботи, вирішення проблем, піклування про здоров’я, тд
-
Доброго часу доби! Хотів поцікавитись, мені з WES надійшов запит на Academic Transcript та Degree Certificate. Свій диплом я надсилав до апостиль.юа ще 3 місяці тому. Скажіть будь ласка, мені напряму нічого не потрібно самому досилати в WES, просто чекати коли апостиль надішле ці документи?
-
Попросіть зарахувати вам старий медогляд, посилаючись на ось цю сторінку: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html Ми проходили медогляд ще 2022 року, і коли в листі eligibility IRCC вказало, що треба медогляд, ми у відповідь їх запитали, чи можна зарахувати старий (ми все одно писали лист-пояснення стосовно інших документів). Судячи з того, що нам скоро після нашої відповіді прийшов запит від Квебека, нам швидше за все зарахували старий медогляд.
-
залежить від програми
-
це получається, що за 1 програму проходиться 1 рівень? чи 1 програма -це граматика, говоріння,слухання і письмо, а друга-спілкування? Як вони пов'язані між собою?