PR CUAET
-
Дякую, мені підтвердили мою заяву, тобто що розглядається, а про оплату нічого
-
Підкажіть будь ласка. 30 липня подавала на новий ворк перміт. Щодо оплати нічого не було вказано. В групі читаю, що потрібно платити. Як мені оплатити?
-
Ніяк не реагувати. Канада зменшує кількість мігрантів це вже давно відомо (також відмінили ворк перміти для іншого з подружжя по студентських візах) Цей закон в основному стосується інших національностей які приїжджали по Visitor візі як туристи і переходили на статус воркер через LMIA. (Платили тисячі $$$ за джоб офери, кому цікаво відкрийте Ютуб). Українці ж 99% які зараз приїхали мають ворк перміт. І можуть податись до 31 березня 2025 року на новий ворк перміт. ‼️‼️‼️ Мігрейшин таким чином зменшує кількість мігрантів в Канаді. До українців майже не стосується. 🙅♀️🙅♀️🙅♀️
-
Навіть і нотаріус не обов'язковий. Достатньо Commissioner of oaths, які по ідеї не мають брати більше 5 дол за цю послугу (можуть і більше просити, якщо знахабніють). Їх можна пошукати поблизу вас: www.quebec.ca/en/justice-and-civil-status/judicial-system/players-in-the-court-system/commissioner-for-oaths/searching-commissioner Ми знайшли 15 хв пішки від дому. Ми заповнили на комп'ютері всі частини, окрім тієї, де родич-канадвєць підписується, і тієї, яку заповнює ця особа, яка засвідчує підпис (це вже заповнили від руки разом з Commissioner of oaths). Потім зісканували і додали до справи.
-
Програма сфокусована на розвитку навичок Speaking та Listening Програма адаптується під потреби групи Обидві програми включають в себе багато розмовної практики, але друга програма передбачає найбільшу кількість спілкування. Під час розмовної практику кожен з учнів отримує корегування, коментарі та розʼяснення викладача. Граматика викладається в контексті формування розмовних навичок для реальних ситуацій - пошук роботи, вирішення проблем, піклування про здоров’я, тд
-
Доброго часу доби! Хотів поцікавитись, мені з WES надійшов запит на Academic Transcript та Degree Certificate. Свій диплом я надсилав до апостиль.юа ще 3 місяці тому. Скажіть будь ласка, мені напряму нічого не потрібно самому досилати в WES, просто чекати коли апостиль надішле ці документи?
-
Попросіть зарахувати вам старий медогляд, посилаючись на ось цю сторінку: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html Ми проходили медогляд ще 2022 року, і коли в листі eligibility IRCC вказало, що треба медогляд, ми у відповідь їх запитали, чи можна зарахувати старий (ми все одно писали лист-пояснення стосовно інших документів). Судячи з того, що нам скоро після нашої відповіді прийшов запит від Квебека, нам швидше за все зарахували старий медогляд.
-
залежить від програми
-
це получається, що за 1 програму проходиться 1 рівень? чи 1 програма -це граматика, говоріння,слухання і письмо, а друга-спілкування? Як вони пов'язані між собою?
-
Для більшості учнів з візою CUAET ціна складає 150$ за програму (10 тижнів)
-
Всі бажаючі, щоб українська чартерна школа відкрилась - заповнюйте це опитування! Дякуємо ! Ваш голос може стати вирішальним для українських дітей в Калгарі 🇺🇦! forms.gle/HMwpTZkvkNHU6z519
-
2 програми, кожна програма - 20 годин 1 програма - 10 індивідуальних зайнять, 10 групових (до 4 чоловік) - 10 тижнів 2 програма - 20 групових зайнять - 10 тижнів На курсі обовʼязково виконувати домашні завдання та практикуватися з нашими волонтерами Зайняття проходять в зручному режимі онлайн
-
Щиро дякую
-
Не додавали. AOR, eligibility отримали. Щось мені підказує, що IRCC має мати цю інформацію про своїх резидентів і громадян :). У будь-якому разі, для подачі вимагається лише ця декларація, тоді як ні PR картки, ні сертифікату про громадянство родича не просять. Не заморочуйтеся цим.