PR CUAET
-
Відкриваєте в браузері чи в акробаті?
-
Відкривати з клмпьютера і не з браузера
-
de facto family member це не окрема програма, це просто виключення з правил, якщо людина де факто член родини. Проте тест на це зазвичай досить високий. На жаль немає якогось списку документів. Часто це ситуація коли наприклад тато в сімї помер, і його брат взяв на себе де факто роль батька для дітей свого брата. Тобто він технічно вуйко а де факто батько. Для брата якому 22, не можу сказати наскільки це реалістично. Більш реалістично напевного його пробувати витягнути на Type B Dependent
-
Ми робили доверенность для машини, зробили її у адвоката, потім через service ontario підтвердили саме цього адвоката ( не знаю як точно називається ця процедура) І вже з готовою довереностью їхали в консульство, без запису!!!Жива черга і тоді вони приймають довереность щоб поставити свій номер.. На кожному етапі треба робити якісь платежі. Може вийти 200-300 дол
-
Підкажіть що обирати в цьому пункті коли подаешся на нову візу вже з Канади ? Якщо є дійсний ворк перміт на руках ?
-
Я знаю только теорию по этому вопросу. Выбираете консульство, которое ближе к вам, записываетесь он-лайн на прием. Очередь запредельная, когда я смотрел, на несколько месяцев вперед было занято. Попробуйте написать им письмо по эл почте. Они отвечают. Не быстро, но регулярно