PR CUAET
-
Теж саме 19 листопада
-
Те саме. 17 листопада і після біометрії тиша. Мало того. Донька подавала окремо 3 листопада і та сама тиша.
-
Police certificates не потрiбнi одразу з подачi?
-
Ще таке питання ,а якщо не встигнемо податися до березня на Вп ,то після вже не дадуть? Бо чоловік тільки ось в вересні буде подаватись на паспорт,а коли ще він прийде не зрозуміло 😢
-
У кого таке було ,при заповненні форми для дитини
-
Дякую за відповідь 🙏
-
Medical exam вона зробила, довідки про не судимість вже надали при подачі. Біометрія зроблена. Що це за запит на паспорт?
-
Якщо є ворк перміт то він може податись на новий вп. Бо ворк перміт дає статус воркера. А новий закон відноситься до статусів Візітерів, Студентів і тд. ‼️‼️‼️🙅♀️Новий закон НЕ відноситься до українців по Куает які мають уже наявний вп.
-
Якщо ви надали всі необхідні police certificates на доньку з країн, у яких вона проживала після досягнення 18-річного віку, то залишається лише чекати на medical exam, після чого буде запит на паспорт
-
Так ,в липні 2025 року закінчується
-
У нього є ворк перміт по Куает?
-
У мого чоловіка віза visitor v1 ,то це він не зможе продовжити потім вору перила? Буду дуже вдячна за відповіді
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/extend-stay/apply.html
-
Я хочу продовжити для дитини visitor record і щоб потім получити візу
-
Жена сразу по прилёту прошла в начале апреля. Благодарю за заботу
-
А, я думала про дружину
-
Дочка в РФ..ей придет. Запрос рано или поздно. Я хочу чтобы она пошла сейчас медкомиссию чтобы потом на это не тратить. Время
-
Потрібно до 90 днів медогляд пройти. Ви вже пропустили всі допустимі терміни
-
Так а на що ви хочете податись?
-
Підкажіть будь ласка,що потрібно тут робити,іли я не туда заходжу
12 Jan 2024, 17:45
242095/408143
less than a minute ago