PR CUAET
-
Перепрошую, в 0008 лише ті, що імігрують. То в інші форми всіх. Тобто в 0008 всіх дерендантів по іміграції
-
Імхо: Новини від 28 серпня 2024 року щодо припинення можливості подавати заявки на дозволи на роботу всередині Канади не впливають безпосередньо на продовження дозволів по програмі CUAET На даний момент немає жодних ознак того, що зміни в загальних правилах видачі дозволів на роботу можуть вплинути на умови або продовження, пов'язані з програмою CUAET. Ця програма діє за своїми окремими правилами, які не залежать від змін, що сталися 28 серпня. Проте просимо підтвердити @OstapBosak
-
Імхо: Новини від 28 серпня 2024 року щодо припинення можливості подавати заявки на дозволи на роботу всередині Канади не впливають безпосередньо на продовження дозволів по програмі CUAET На даний момент немає жодних ознак того, що зміни в загальних правилах видачі дозволів на роботу можуть вплинути на умови або продовження, пов'язані з програмою CUAET. Ця програма діє за своїми окремими правилами, які не залежать від змін, що сталися 28 серпня. Проте просимо підтвердити @OstapBosak
-
Ну батьки не є dependants. Батьків вказують у family background.
-
Сьогодні день багатий на зміни. Нова публічна полісі, яка потенційно буде дозволяти подаватися на ВП тим хто в пулі кандидатів провінції, або вже подався на провінційну. Проте потрібен буде саппорт лист від провінції, і вже кожна провінція вирішуватиме кого вони саппорт. Наприклад Манітоба сапппортить так PGWP holders Alberta написала що буде саппортити тільки тих хто вже в розгляді, і то не всіх, а вибірково. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/work-permits-prospective-pnp-candidats.html
-
Дякую. Я так зрозуміла, що це вже для фінального розгляду документів, щоб дати їй дозвіл на вʼїзд до Канади? Чи ні? Бо я взагалі так і не зрозуміла, які будуть подальші дії. Вже неодноразово питала тут в чаті, але так ніхто і не відповів, що має бути далі.
-
Imm0008 - чи потрібно заповняти дітей від попередніх шлюбів, якщо вони не планують іммігрувати?
-
study -зможете. work - ні.
-
Я заплуталась. У мене і в сина візітор візи. То я сину не можу тепер зробити новий стаді перміт? 🧐🙄
-
Ця політика стосується тих, хто на visitor і намагається перейти і оформити перміт всередині Канади: робочий чи студ Це загальна policy, вона не стосується окремої національності , а от статусу - так
-
Для когось підійде, для когось ні. Багато хто є/візд робить по візітор Ця політика не лише на українців, це стосується всіх національностей.