PR CUAET
-
Добрий день всім. Підкажіть будь ласка якими способами можна забрати диплом з університету без твоєї присутності ?
-
Альберта для роботи з дітьми не визнає нашого спеціаліста/магістра. Тільки бакалавра і коледжі.
-
Якщо ви плануєте їхати в Альберту такого робити не треба, тільки для Саскачевану. Напишіть мені я в цій сфері і можу підказати
-
Дякую !
-
Так швидко дають номінації всім хто в Nova Scotia в мене чоловік подавав як трак драйвер дали за 8 годин))!
-
Напевне не знаю, але думаю шо для роботи бакалавра мало би вистачити. Теоретично якщо грошей не шкода можна зробити спеціаліста для іміграції і бакалавра курс до курсу. Але не факт що саме курс до курсу треба буде, то вже краще на місці розбиратися
-
То складне завдання, кожна провінція по різному вимагає , і не факт що їм wes потрібен
-
У вас вже робота є? Найчастіше це нікого не цікавить. Треба дивитися по роботі і вимогам роботодавця.
-
В мене 2 було. Я писав заяву що 1 втрачено. Тоді тільки відправили на виготовлення. Якщо Вам виготовили то нічого не треба. По бажанню, можна повернути 2й, а можна повернути потім.
-
Без заяви ви можете мати 2.
-
прибули до ЗДУ. та старі вже майже закінчились, вони нам не потрібні більше. але я так розумію, що можна написати заяву щоб залишити паспорти собі?
-
Для іміграції - спеціаліст, опція ЕСА для ircc. Для навчання окремо перша опція.
-
Де Ваші нові наразі?
-
Напишіть консулу. Бо можна мати 2.
-
так, діти мають по 1му старому. але це все? лише паспорти? бо інформаціюна сайті щось неможу знайти...
-
Це може тому що ви маєте 2 старих?