PR CUAET
-
Так. Після 28.8 не приймаються Будь ласка, відкрийте і читайте повний пост. Ми не хочемо дублювати весь текст новини
-
Так
-
‼️🇨🇦Breaking news ‼️ ‼️Невтішні новини, хто ще не має PR‼️ Зміни, які торкнуться багатьох: Канада раптово ЗАВЕРШУЄ видачу пермітів всередині країни. ‼️Важлива новина: Канада раптово змінила правила гри! З 28 серпня 2024 року ви більше не зможете подати заявку на отримання дозволу на роботу чи навчання з візітор візи, перебуваючи всередині країни. 🍁Ця тимчасова політика, яка допомогла багатьом під час пандемії, завершена достроково. Що це означає для вас і вашого плану працювати і жити в Канаді? Дізнайтеся, як ці зміни можуть вплинути на ваші можливості та що варто робити далі, щоб не залишитися осторонь свого канадського шляху. Умови і деталі ⬇️ Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_OhhIMpYEX/?igsh=MTBuY2t4anM2dDhpaQ==
-
Так, це можу бути по різному. Якщо є правила, то порушивши ці правила додаються певні ризики, але звісно ці ризики не у 100% випадках наступають. Я бачив кейси без оплати мита, і без більшості документів, які не реджектнули і просто попросили доплати. І навпаки я бачив коли за одну помарку вертали пакет на доопрацювання
-
Кріпіть одним файлом оригінал-переклад
-
Привет , подскажите пожалуйста , кто сколько ждал AOR?
-
Це ж вже федеральний
-
Привет , подскажите пожалуйста , сколько кто ждал AOR?