PR CUAET
-
Альбина [876526543] попереджений (1 of 3).
-
User Альбина has 1/3 warnings; be careful!
-
/warn
-
В мене вчора не вийшло закріпити, така ж ситуація як у вас, все спробував, але лише заблокувало можливість пробувати залінкувати через перевищення невдалих спроб
-
Если вы получили портал , тогда было АIP, через сколько после биометрии получили?
-
Поки ще нічого писати 🤷♀️ ще ж нічого не отримала
-
Так, як же ви подасте нову заявку без підписаної братом наново декларації про рідство ? Це риторичне питання.
-
Тут нельзя ссылки за это блокируюи
-
Так
-
Напишите таймлайн для нас пожалуйста
-
Це ж в Canada Serves? Правильно?
-
Ми ходили без попереднього бронювання, жива черга. У них є опція замовити й отримати онлайн, але я не знаю подробиць.
-
Дозвонилась сьогодні в консульство Оттави - сказали замовляти DHL вже немає сенсу бо дипломатична пошта буде в кінці вересня. Але партія буде велика, більше тисячі паспортів і буде 2 нових консула тому точно не знають скільки ще займе обробка
-
Дякую дуже за інформацію! Просто, чесно кажучи, не хочеться витрачати кошти на пересилку. В консульстві запропонували, як варіант, написати заяву в канадську поліцію і отримати довідку, що паспорт втрачений. Тому зараз думаємо про альтернативи.
-
Підкажіть, будь ласка, на якому сайті можна зробити бронювання для замовлення SIN особисто, не онлайн? Дякую!
-
Да, понял Вас. Возможно ли узнать телефон куда звонить?
-
Резерв потрібен для чоловіків на всі консульські послуги окрім повернення на Україну
-
На етапі аор не впливає (нас таких безаорних з листопада вся географія)
-
Хто відносно недавно отримував CPA? Напишіть мені, є питання
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка скільки хто чекав на запрошення на біометрію після оплати? Я вже більше двох місяців чекаю. Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
Post 242281 of 390811
5 minutes ago