PR CUAET
-
Хтось вже отримав куфта? Як довго робиться? Які складнощі? Ціна?
-
Це все так. Але враховуючи очікування 8 місяців AOR без біометрії то думаю прийдеться стільки ж чекати на біо
-
Єдине що можу додати, можливо допоможе, я зробив все згідно інструкції, із закріплених повідомлень, але зробив помилку в кінці. Після натискання search for application у вас відкривається вікно із написом що пошук аплікації може зайняти декілька днів, там потрібно натиснути link application!!! Якщо данні будуть введені невірно буде написано що аплікації не знайдено.
-
Дякую за пораду !
-
Навіть у рамках економічних імміграційних програм Канаду мало цікавить ваша робоча історія за межами країни. Головне — бути чесним у своїй заявці. Якщо ви, наприклад, працювали фермером з 2015 по 2020 рік, просто вкажіть це: назва компанії та ваша посада. Також врахуйте, що після здачі тесту на громадянство вам можуть задати кілька питань про ваші аплікації. Важливо залишатися послідовним і не перехитрити самого себе
-
Час викладення слотів - по тому консульству, який вам потрібен. Час - канадський
-
Я думаю вона підійде для того щоб зробити евалюацію, тому що це офіційний "дублікат", якщо можна так сказати . Але краще напишіть спочатку в Апостиль і уточніть у них це питання, перед тим як заплатити за послуги.
-
Дітям до 16 новий паспорт роблять на 4 роки.
-
Я нормально отреагировала. Вы где-то увидели с моей стороны негатив в ваш адрес?
-
Доречі Аор дає можливість залінкувати аплікацію у кабінеті, додавати документи через веб-форму, отримати запит на біометрію і встати в чергу на еліджибиті
-
Я написала вам что-то обидное что вы так реагируете?
-
Доброго дня. Порадьте консультанта по гуманітарній програмі. Дякую. Гарного дня!
-
Её не интересовал вопрос когда одобрят. А так одобрить могут и в сентябре. Я в начале января этого года подавала и мне одобрили через две недели.
-
Ну тоді вам чекати недовго на запит.
-
А я уточнила, что даже позже чем в январе))))
-
Звичайно
-
Так я отвечала совершенно на другой вопрос. Человек написал, что у неё ворк пермит до сентября 2025 и её интересовал вопрос: если сейчас податься на продление то ей дадут ворк пермит от августа 2024 или от сентября 2025 года. Я ответила, что три года с момента одобрения. А одобрить могут и в январе 2025.
-
А ви платили за біо під час подачі?
-
Це ви про аор чи еліджибиті?
-
In that case, your application will be assessed only after all mandatory medical requirements are met.
12 Jan 2024, 17:45
242440/437774
3 minutes ago