PR CUAET
-
Ми також 12 листопада подались, 18 січня здали біометрію і до цього моменту тиша(
-
Украина официально заявляет, что есть острая нехватка работников в стране и она заинтересована в том, чтобы максимально возвращать уехавших назад. И мы не знаем остальные детали кейса, которого обсуждаем. Как минимум, он доказал, что у него есть официальная работа, которая помогает обеспечивать себя в Канаде и родителей в Афганистане
-
100%. Поэтому даже молодые люди до 30 без работы, детей, доказательств адаптации и тд, которые и Украину ту видели в лучшем случае 5 лет назад как и их родственники и давно имеющие резидентство других стран уверены, что им эта программа подходит тоже и пр они получат по ней на 100500%. Деньги не пахнут. Я не понимаю к чему спор, если в самой программе написано на что обращается внимание. Строить кейс на том, что нет родственников в Украине никто не запрещает, конечно
-
Ми подалися , 15 червня , запросили по чоловіку повні інформацію , про роботу
-
Доброго дня, потрібна порада , ми подали документи на Гуманітарну програму , я головний аплікант , після того як мене скоротили , я через місяць знайшла роботу , як правильно мені це подати на портал . ( Через місяць після того як подали документи , прийшов запит на подачу додаткової інформації , ми подали , до цього часу немає нічного, на момент подачі оновлення я ще працювала )
-
Вы 2 раза подавали??? У вас на 2 аппликации есть временные номера? Мы делали запрос на поиск с мая месяца.Тоже потеряли аппликацию. Номер так и не дали временный. Но сейчас когда звонила - аппликация нашлась
-
Вас будуть просити заповнити форму державного зразка і внутрішню, фінустанови з якої переносите кошти, ці рахунки безкоштовні тому можна не просити закрити старий
-
І ще одне питання: якщо при подачі я вказала що працювала на певній посаді 37.5 год з березня по серпень, але по суті працювала там 37.5 год з травня а до того в мене було парт тайм - іноді 10, іноді 20 год .. то чи це проблематично чи треба було якось по іншому вказати? Дуже дякую за допомогу.
-
І підкажіть що писати в теперішнє місце проживання - я наразі живу з другом останні декілька місяців, тобто тут на мене не оформлено офіційно нічого. А в заявці питають про місце проживання яке я можу підтвердити офіційно … з офіційного я виїхала декілька місяців тому
-
Хто підкаже що робити якщо до березня не встигну паспорт отримати? Тому що зі словами біда, а ворк перміт новий отримати потрібно, без паспорту не дадуть