PR CUAET
-
Вы 2 раза подавали??? У вас на 2 аппликации есть временные номера? Мы делали запрос на поиск с мая месяца.Тоже потеряли аппликацию. Номер так и не дали временный. Но сейчас когда звонила - аппликация нашлась
-
Вас будуть просити заповнити форму державного зразка і внутрішню, фінустанови з якої переносите кошти, ці рахунки безкоштовні тому можна не просити закрити старий
-
І ще одне питання: якщо при подачі я вказала що працювала на певній посаді 37.5 год з березня по серпень, але по суті працювала там 37.5 год з травня а до того в мене було парт тайм - іноді 10, іноді 20 год .. то чи це проблематично чи треба було якось по іншому вказати? Дуже дякую за допомогу.
-
І підкажіть що писати в теперішнє місце проживання - я наразі живу з другом останні декілька місяців, тобто тут на мене не оформлено офіційно нічого. А в заявці питають про місце проживання яке я можу підтвердити офіційно … з офіційного я виїхала декілька місяців тому
-
Хто підкаже що робити якщо до березня не встигну паспорт отримати? Тому що зі словами біда, а ворк перміт новий отримати потрібно, без паспорту не дадуть
-
Доброго дня. Я новенька, тому підкажіть будь ласка час коли можна зловити слот в Торонто, це по Україні чи канадському часі. Бо почитала і не зрозуміла 18,00 це український час? І може хтось підкаже в який час краще ловити для Торонто. Дякую і всім гарного дня.
-
До 16 років «дитячий» паспорт. На 4 роки. Нюанс: якщо в дитини нема внутрішнього паспорту, то краще не чекати і подаватись до 16. Позаяк після 16 треба буде надати внутрішній паспорт для оформлення «дорослого» закордонного. Внутрішній же отримати в Канаді неможливо.