PR CUAET
-
Скажіть будь ласка .Я не можу зайти в е чергу.Як мені туди потрапити? І таке питання якщо я не зареєстрована в Україні то можуть виникнути проблеми при подачі на паспорт?
-
Ну как,смотря сколько предложить 🤷🏻♂️ Просто у некоторых нету времени на это
-
Апдейт по карткам: 21 August mailed, 27 August отримали.
-
Чи є у когось більш детальна інформація про entry level and semi-skill pnp ? може хтось подавався?
-
Ну мені, коли я дзвонила дізнатися тимчасовий номер, оператор так і сказала. Треба чекати і не хвилюйтеся ця програма створена для того, щоб саме надати статус заявникам. Розумію, що це слова лише оператора. І також у кожного свій кейс, свій бекграунд.
-
Добрый день,подскажите ,насколько важно письмо из церкви,для гуманитарной программы и есть ли у кого знакомые через которых можно быстро сделать его в Торонто?
-
Будь ласка, дотримуємось конструктиву і взаємоповаги Люди різні, думки різні Надалі за «сотоясаете воздух» будуть попередження Дякуємо.
-
Родственники тоже никого неинтересуют в 🇨🇦, кроме отцов детей, кто подается с детьми выреально думаете Вам дадут по гуманитарной программе. Напишите только когда получите апрув. Сотрясаете воздух своими домыслами . У взрослых людей никто не спрашивает родственников на любых территориях хоть окупированнных‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️