PR CUAET
-
Ваша прописка никог не интересует в 🇨🇦
-
Спасибо огромное )))
-
Да, регистрирутесь в вес, оплачиваете их услуги, они выдают вам номер. С этим номером заполняете анкету для апостиля, прикрепояете копии дипломов и они начинают процесс эвалюации. Апостиль сами отправят все весу, когда будет готово.
-
А можуть запитати пояснення ким працював і на якій фірмі?
-
Self-employment (самозайнятий).
-
На сайті написано 20 днів якщо я не помиляюся після того як вес отримав документи, але зараз велике навантаження і вони роблять це довше
-
Апостиль хочет чтобы мы отправили им оригиналы ? Мы не понимаем , если у них написано можно сделать все онлайн . Получаеться нам нужно зарегестрироваться WES и оплатить ? Они дадут номер ?! И этот номер вписать а эту форму
-
За межами
-
В Канаді чи за межами?
-
апостиль можно сделать онлайн, с указанием номера, который вам даст Wes. Т.е сначала оплачиваете Wes, потом апостиль
-
Добрий вечір, в мене приблизно тиждень це зайняло На сайті заповнила форму, прикріпила необхідні документи та відправила
-
Підкажіть будь ласка, Апостиль робить он-лайн?! якщо я в Канаді, можна їм відправити скани диплома ? і все правильно? Апостиль скинув форму для WES і там потрібно вказати номер WES NUMBER?! потрібно заповнити і їм відправити, або в першу чергу потрібно реєструватися на WES і там у налаштуваннях подивитися свій номер?! поясніть будь ласка
-
Про отсутствие близких родственников на подконтрольной территории и наличие на не подконтрольной я писал..но я думал тут ещё важно наличие или отсутствие видов на жительство в других странах я прав? А почему ещё спрашивают адвокаты менял ли прописку по Украине на долгое время? Или был постоянно прописан в одном месте от рождения...как это связано? Спасибо.
-
Дякую за підказку. Тобто якщо написала їм просто retired, то можуть дозапитати все по роках? Чи треба для цього ще скани трудової додавати?
-
Я гадаю швидко можуть відповісти, бо всі данні перевіряють відразу через CRA. Я married, а в аплікації вказала separated. Мені через пару днів прийшла відмова з поясненням що мої данні не співпадають с cra🤷♀️
-
Змінив роботу. Бенефіти будуть непогані, але через 4 місяці. То ж думаю чи воно того варте. В п'ятницю буду пробувати. По результатам відпишусь
-
И иностранных членов их семей .у меня супруга из РФ.у нее куаэт она жена украинца.и по гуманитарной программе подаются тоже не только украинцы.
-
Адреси англійською
-
Дякую!
-
До місяця як на мене нормально. Але дзвонити можете і раніше, якщо хочете - це ок.
12 Jan 2024, 17:45
242670/425594
less than a minute ago