PR CUAET
-
Министр труда провинции Онтарио объявил о намерении запретить работодателям требовать от соискателей наличия опыта работы в Канаде при размещении вакансий или заполнении анкет, заявив, что это станет важным шагом, который поможет новичкам получить работу. Схоже що до іміграції це немає жодного відношення. Та і до реальності також. Заборонять в рекламі на роботу просити Канадський досвід. Ну і далі будуть брати тільки тих в кого він є, просто не будуть його просити )))
-
Для получения лицензии P.eng, насколько я понял из кучи информации, нужно иметь подтверждение диплома, но по типу course by course, Apega, например, не принимает авалюацию диплома для целей миграции (который document by document). Для лицензии из экзаменов нужно обязательно экзамен по этике, и если не хватает каких-то предметов или часов, то ещё экзамен по этим предметам, его сдать относительно легко после института, но сложно по прошествии несколько лет, тк все уже позабывали)
-
Здрастуйте. У меня вопрос. Можно ли в WES сделать одновременно 2 заказа для course by course и document by document? Нет возможности получить 2 шт academic transcript
-
У нас схожа ситуація, ми вирішили поїхати з Торонто, бо це марна трата часу, там піар для нашого віку не світить. Син залишився, а ми поїхали в Нову Шотландію, бо тут купа програм еміграції, в вони доволі прості і доступні. А син вже піде з нашою заявкою як член сімʼї
-
Можна. Я працювала ССА а не як nurse.... NOC один той самий
-
А так можна?
-
Гляньте www.workbc.ca/career-profiles/land-surveyors#:~:text=A%20one%2D%20to%20three%2Dyear,land%20surveyor's%20licence%20is%20required.
-
Хм, складно сказати. Ви працюєте? Та спеціальність (наскільки я розумію землевпорядкування) чи потребує ліцензії? Якщо ні і ви працюєте, то більше вам нічого знати і не треба. Роботодавець дасть лист і все
-
Дякую
-
Так. Працювала рік. Жодного диплому не підтверджуаала
-
На іміграцію окремо, а на ліцензування так, як вимагає процедура ліцензування, може навіть і не wes
-
А якщо твоя спеціальність вимагає ліцензувпння,то робити 2 різних оцінки в WES? Окремо на іміграцію і на ліцезування?
-
Якщо для іміграції то просто вес досить. Якщо ліцензування для роьоти потрібно там ймовірно будуть перевіряти знання. Але якщо ви вже працюєте то все ок, робіть евалюацію.