PR CUAET
-
Добрый вечер 🙌 www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-sickness.html Уволившись - не от кого же подаваться Если только уволят. Есть ли workers’ compensation benefits? Некоторые работодатели предоставляют собственный оплачиваемый больничный или краткосрочный план нетрудоспособности. Прежде чем подавать заявление на пособие по болезни EI , узнайте у своего работодателя, есть ли у него план. Последующий работодатель предоставит EI ЕІ на 6,5 мес не более и 55% от заработка Это контакт коллеги, она поможет больше разобраться, можете взять консультацию: +1 (587) 892-4103 Larisa
-
Привіт, підкажіть оригінали свідоцтв треба додавати чи достатньо перекладів з копією свідоцтва ?
-
Коньяк там пьют ребята ) уже больше полгода прошло ))
-
Дякую за відповідь
-
Ми їздили на кордон. Нам не зробили. Тут дуже залежить від ситуації і того, який попадеться офіцер і чи зможете умовити його. Сказати, що навчання вже починається, і ви в безвиході. Але нам попався жахливий офіцер, лякав, що не впустить в Канаду і ми повинні все робити онлайн. Ще можна спробувати це в аеропорту. Або чекати онлайн. Правильної відповіді немає. Вам вирішувати
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
Дякую за поради, ми у Mississauga
-
Ще чекаємо..може будуть
-
А слоты вообще были обещаны сегодня? Вроде как 1-я. И 3-я неделя месяца Эдмонтон