PR CUAET
-
я чекала процесінг 3 місяці, але десь на другому їм подзвонила..потім тільки змінилась інформація в кабінеті. в виплатили після 5 місяців очікування
-
🥲👍🏼
-
І вони нас не бачать
-
Виникло досить дивне питання: а Affidavit перекладача хтось долучав до перекладів? Чи достатньо печатки бюро перекладів? Чи потрібно завіряти у нотаріуса?
-
Бачите слоти?
-
Тимчасово, я думаю, можна. Треба, щоб людина офіційно вважалася резидентом Канади.
-
З моєю англійською це ще той квест🫣
-
На дипломатичному доставку не потрібно писати заяву, вона приходить автоматично. Сьогодні повідомили, що у Едмонтоні дипломатична пошта буде у вересні. Забирати паспорт у певні дні, графік є на сайті консульства.
-
Подзвонити ще раз.
-
Так чи інакше, виплачують з 18го місяца, поспішайте або не поспішайте, сума грошей не змінюється.
-
В мене цей статус більше двох місяців. Я вже думаю може їм ще якісь документ відправити….?😅
-
Десь через два тижня, після "отримано", отримав погодження.
-
Shhh... quiet now. Muted Nataliya for 30 days.
-
Nataliya [1695398746] був 🔇 обеззвучений. До: 27/09/2024 02:18
-
Також чекаю 3-й місяць. Подавала документи онлайн, а перед цим дзвонили їм та попередили що будемо відправляти онлайн. Наразі статус цих документів в моєму кабінеті «отримано». Цей кейс навіть не почали розглядати….
-
Якщо не консульство Торонто оприлюднює інформацію про слоти до них, то хто тоді?
-
Скільки зазвичай розглядають?
-
t.me/prcuaet/1783/242655
-
Це означає - сертифікований переклад з печаткою бюро перекладів. Ви можете це замовити як в українському бюро перекладів, так і в Канаді. Апостиль на дипломах та інших документах Канада наразі не вимагає.
-
Так, для цього перш за все треба мати оновлений Резерв+ зі статусом дані поновлено, та що людина стоїть на обліку
12 Jan 2024, 17:45
242786/447052
18 minutes ago