PR CUAET
-
Якщо для іміграції то просто вес досить. Якщо ліцензування для роьоти потрібно там ймовірно будуть перевіряти знання. Але якщо ви вже працюєте то все ок, робіть евалюацію.
-
Добрый вечер. Интересует такой вопрос: подаюсь в BC по программе skills immigration, попадаю под teer 0,1, NOC 21203. В описания специальности на оф. сайте с NOC прописано «occupation USUALLY require university degree” - перевод следующий «профессия ОБЫЧНО требует университетского образования». Сейчас объясню почему я так долго подвожу. Для такого высокого teer само собой в программе пишут про необходимость наличия диплома у такого специалиста, диплом есть. ВОПРОС. Этот диплом достаточно подтвердить в WES или необходимо сдать како-то экзамен подтверждают ЗНАНИЯ по этой специальности ?
-
Добрый вечер. Интересует такой вопрос: подаюсь в BC по программе skills immigration, попадаю под teer 0,1, NOC 21203. В описания специальности на оф. сайте с NOC прописано «occupation USUALLY require university degree” - перевод следующий «профессия ОБЫЧНО требует университетского образования». Сейчас объясню почему я так долго подвожу. Для такого высокого teer само собой в программе пишут про необходимость наличия диплома у такого специалиста, диплом есть. ВОПРОС. Этот диплом достаточно подтвердить в WES или необходимо сдать како-то экзамен подтверждают ЗНАНИЯ по этой специальности ?
-
Спасибо всем , я тоже уже воспользовалась их услугами, очень быстро и профессионально!
-
-
Доброго вечора, хто отримав довідку про не судимість із Іспаніі?із наявністю батьківської картки іспанської одна довідку отримали швидко і без проблем, зараз проблема отримати довідку тому хто не має рахунку у іспанському банку. Будь ласка відгукніться
-
Доброго вечора,як оплатити довідку про несудимість з Польщі?
-
Ми користуємось. Все прозоро виконують і оперативно. Можна забирати переклади в Торонто і висилають поштою. Вони сертифікочані перекладачі. Але, судячи по тому що підняли трішки ціни за останні 2 тижні - трохи пішов попит.
-
В деяких провінціях 3-5 місяців реально підтвердити