PR CUAET
-
Дякую за інформацію.
-
Якщо замовити витяг про народження, або свідоцтво про народження ще радянське, то там є.
-
Думаю трохи більше. Попереду знову лонг вікенд. І сьогодні про якісь нові дати апгрейтів не було...
-
А Едмонтон ні?
-
Доброго дня! Подібна ситуація: сину 17 років, закінчив 11 класів у Україні. Хочу, щоб пішов у 12 клас у Канаді, йому 25 вересня 2024 року буде 18 років. У школі сказали, що він вже має поступати в коледж чи університет по віку, не знаємо чи візьмуть у школу. Дійсно після 18 років не можна ходити до школи?
-
Бо наче після background мала бути medical exam але сказала що вона ще не почалась
-
Скажіть будь ласка хто знає місяць назад запитувала на якій стадії сказали background check, сьогодні подзвонила кажуть in progress що це за стадія?
-
Ukrainian Family Reunification
-
По нашій аплікації сьогодні був update: - Подали аплікацію на розгляд 16 листопада 2023. - Отримали Acknowledgement of Receipt i Biometrics Instruction Letter 24 січня 2024. - Отримали Eligibility Letter 27 серпня 2024. Подавала двох заявників (батьків, 65+). Мама на момент подачі була в Канаді, батько - в Україні. На даний момент обоє батьків в Канаді. Разом з Eligibility Letter лише батьку прийшов запит на проходження медицини на протязі 30 днів. Лист з підтвердженням про попереднє проходження медицини я прикріплювала ще при подачі, а також вказувала IME#. Знаходимось ми в Онтаріо. Офіс, який прислав лист: HM-Toronto.
-
По нашій аплікації сьогодні був update: - Подали аплікацію на розгляд 16 листопада 2023. - Отримали Acknowledgement of Receipt i Biometrics Instruction Letter 24 січня 2024. - Отримали Eligibility Letter 27 серпня 2024. Подавала двох заявників (батьків, 65+). Мама на момент подачі була в Канаді, батько - в Україні. На даний момент обоє батьків в Канаді. Разом з Eligibility Letter лише батьку прийшов запит на проходження медицини на протязі 30 днів. Лист з підтвердженням про попереднє проходження медицини я прикріплювала ще при подачі, а також вказувала IME#. Знаходимось ми в Онтаріо. Офіс, який прислав лист: HM-Toronto.
-
так до жовтня