PR CUAET
-
Где-то в других форумах говорили что по куает тоже 50 баллов можно получить :(
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, відправила пакет документів для отримання child benefits, чекаємо вже третій місяць. Це норма? Скільки потрібно чекати?
-
Чи можливо хтось відправляв паспорт на вклейку візи в Канаді без запрошення? Бо в нас ситуація вже критична… ми пів року чекали на візітор рекордс для дитини, подали на візу одразу після схвалення, але період очікування зараз сягає майже 200 днів…. На жовтень у нас квитки до Європи та через тиждень назад….але діючої візи немає(( кризову форму заповнювали двічі - відповіді стандартні. Тепер не знаємо що робити.
-
Добрий день! Шукаємо сімейного лікаря, можливо у когось є контакт, або знає де є вільні місця? все GTA підходить
-
Скажите, если я больше года отработал (нок 11100), есть контракт, то это все равно не подходит как valid job offer? Вроде как написано, что если работаешь больше года, то lmia не надо. Но work permit по Cuaet, и получается работодатель там не указан. В общем не понимаю
-
Номер тот же, да. Эвалюация одна
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, зі скільки років потрібно здавати біометрію до Канади?
-
Доброго дня. Хтось може порекомендувати репетитора з французької мови?
-
Я, власне, про це. Дякую за пояснення, але це я розумію. Проблема у тому, що це розумію я, громадянка Канади, і не розуміють мої родичі, які ще живуть українським пофігізмом. Але головна аплікантка вже пройшла медкомісію і вдруге вʼїхала до Канади. Не вірю своїм очам, але це так.
-
А что во втором выбирать? Магистр?
-
Доброго дня! Скажите, если CES оценил диплом как: 1. Эквивалент 4 года бакалавр и 2. Postgraduate diploma, как правильно заполнить заявку в Express Entry? Заполняю две строки? Сначала бакалавр, а потом? Варианта postgraduate нету, только магистр
-
Якийсь remote access code, сьогодні не приймають дзвінки
-
Не хвилюйтеся вона така не перша.У мене декілька разів під час здачі біометричних даних не могли зняти відбитки. У дочки теж саме. І це в різних країнах і на різних апаратах звісно. Там так і записується. І ще це не через сухість,можуть бути і через вологість або повʼязано з роботою як в моєму випадку. Можуть зняти тільки навіть два пальці які можливо або взагалі і без жодного😊
-
Вам ще треба буде оплатити Апостиль, після цього вони готують всі документи і відсилають до ВЕС. Вам нічого не потрібно підгружати або робити більше.
-
Коли їм звониш то код питає
-
Вперше чую про якийсь код
-
Ні, не підходить цей🥲 Не розумію який і де його взяти
-
Не знаю, спробую його, бо на листи не відповідають, тому звоню нон стоп їм
-
По якому ви відслідковуєте паспорт, напевно
-
Народ! Який код диктувати в консульство Едмонтона? Не розумію що вони просять😭