PR CUAET
-
Я розказала свій досвід.
-
Ну по факту треба чекати шо б медицину підтянуло Далі фініш)
-
Звісно ні,да і кому давати знати. Вони все і так бачать. Ми нічого не приховували та і не було що. Ми не їздили в Україну,тільки на відпочинок.
-
ну Олександр з новим паспортом в Україні залишиться, або навіть в росію з ним вже поїде
-
Я в березні зробила як ви сказали, продовжила wp до закінчення паспорту ( в мому випадку до грудня 25 року) і дуже надіялася, що зловлю слот ( вже 8 місяців чекаю свою чергу) Тому особисто я вирішила для свого спокою поїхати в Україну Країну за новим паспортом де мені його зробили за 4 дні …. Парадокс, але це реальність😵💫 Буквально 3 дні повернулась в Канаду вже з новим паспортом.
-
Так, ціна така ж сама. і коли реєструєтесь на апойтмент, вибираєте декількох людей, у вашому кейсі на вас і вашу дитину і назначаєте апойтмент. Дитину на сам апойтмент можна не брати
-
Немає сенсу продовження WP , Перше паспорт тоді вже на новий ...але це моя особиста думка
-
Коли в вас подача???
-
За дитину також 185$?і треба її кудись до себе підкріплювати?
-
Так, потрібно, і форму ds160 заповнити і оплатити
-
Можна посилання де ловити?
-
Тільки що отримала AOR, подача 30 квітня. Одразу лист з біометрією також
-
Доброго дня!) Якщо я зараз оплачу свою заявку, як бути з дитиною 7 років. На неї треба теж заповнювати і щось оплачувати?
-
Ні. Тільки якщо син поїде в Україну на період 6 місяців+ тільки тоді потрібна довідка про несудимість
-
Якщо дитині вже виповнилось 18 років, ( два роки вже тут в Канаді) а заявку навіть не відкривали, то треба вже думати за ту довідку для сина?
-
Ну можливо. Та справа в тому, що ні один роботодавець не платитиме стільки, скільки заробляю я. Тому я навіть наміру не маю такого. Йти кудись на роботу - це втратити можливість забезпечувати сімʼю.
-
Досі грудень
-
2024 вже почали роздавати аор?🥲
-
Я теж про це перепитала, але кейс будував консультант, то дивно...чого не змогли якось додати що батько типу не зацікавленний тощо.....
-
Привіт хтось подавався на піар від імміграційного консультанта Ольга Іваницька?
12 Jan 2024, 17:45
243111/445995
5 minutes ago