PR CUAET
-
Доброго дня!) Якщо я зараз оплачу свою заявку, як бути з дитиною 7 років. На неї треба теж заповнювати і щось оплачувати?
-
Ні. Тільки якщо син поїде в Україну на період 6 місяців+ тільки тоді потрібна довідка про несудимість
-
Якщо дитині вже виповнилось 18 років, ( два роки вже тут в Канаді) а заявку навіть не відкривали, то треба вже думати за ту довідку для сина?
-
Ну можливо. Та справа в тому, що ні один роботодавець не платитиме стільки, скільки заробляю я. Тому я навіть наміру не маю такого. Йти кудись на роботу - це втратити можливість забезпечувати сімʼю.
-
Досі грудень
-
2024 вже почали роздавати аор?🥲
-
Я теж про це перепитала, але кейс будував консультант, то дивно...чого не змогли якось додати що батько типу не зацікавленний тощо.....
-
Привіт хтось подавався на піар від імміграційного консультанта Ольга Іваницька?
-
Теж чула про відмови в такому випадку. Типу, давати піар діткам, тато яких в Україні, це не в best interest of children(
-
То перший варіант тоді, можете сказати що вам трохи не вистачає місцевого роботодавця)
-
Можливо але добре що у вересні мають бути, але я не спішу просто раді цікавості написала їм і отримала відповідь за пів часа
-
И новая биометрия подтянулась в аккаунте? Если да, то через сколько после сдачи Вы увидели обновление про новую биометрию в профиле ? Спасибо
-
Всім доброго дня!) Дитина 7 років отримала новий паспорт, чи є посилання як зробити новий стаді перміт, та як в новий паспорт поставити візу, у кого був досвід поділіться будь ласка 🙏🏾
-
Є ще треті, ті, хто самозайняті (я в їх числі). Мова на високому рівні, доходи хороші, але по жодній програмі з цим не пройдеш.
-
У нас была точно такая ситуация у моей мамы. В итоге ничего не запрашивали дополнительно.
-
Аа, ясно😀
-
То трекінгу дхл
-
Добрий день. Можливо хтось знає сертифікованого канадійського перекладача? Або ж professional translation agency? Потрібно перекласти з української на англійську диплом та додаток до нього. Дякую
-
Пишіть їм на почту . Там відповідають
-
‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Шановні учасники каналу ПРКУАЕТ, В гілці є багато людей, в яких існують різні поради і думки. Але «думка» це не завжди дорівнює достовірності. Будь ласка, будьте обачні і перевіряйте інформацію. Існують міграційні консультанти. Вони перевіряють інформацію перед наданням відповіді, за решту «думок» ми не можемо надати гарантій. Радимо вам бути обачніше, а не вірити кожній «думці», що ви побачили в чаті. Дякуємо, Адміністрація ‼️‼️‼️‼️‼️‼️
12 Jan 2024, 17:45
243123/446438
4 minutes ago