PR CUAET
-
Добрий день Я замовила довідку про несудимість в українському консульстві в Торонто. Вона є готова, проте я фізично зараз не можу її забрати. Підкажіть, будь ласка, чи є процедура видачі довідки на руки родичам?
-
Насколько я понял - нет. Есть клерки, а есть Immigration officers.
-
Не предлагали кремом воспользоваться? Я пока сдавала по-моему наносила крем для рук дополнительно, не очень правда помогло). Если вообще не смогли взять отпечатки,наверное есть шанс что попросят пройти биометрию заново(
-
Я мабуть випала з потоку інфи - що таке FD?
-
Вітаю! Чи подавав хто на продовження номінації від Альберти?
-
Насколько я понимаю, первым дело в руки берёт какой-то клерк, проверяет все ли документы на месте и т.п. Если всё ОК - делу присваивают application # и оно идёт в обработку. И только потом офицер его изучает по сути. Могу быть неправ, но я так понял
-
Welcome to the Haven Community! Ласкаво просимо до спільноти Haven! Ми раді бачити вас у нас. Ми точно знаємо, як важливо почуватися впевнено, спілкуючись англійською мовою! У Haven ми створюємо теплу та підтримуючу атмосферу, щоб допомогти вам покращити свої мовні навички. Наші 10-тижневі курси складаються з індивідуальних та групових занять та легко підлаштовуються під ваш графік! Ми допоможемо вам навчатися швидше — аж у 3 рази швидше, ніж на інших мовних курсах, за ціною чашки кофе! Зайняття коштує від $2,5 до $7,5 в залежності від вашої ситуації. А ще, ви можете безкоштовно та необмежено практикувати спілкування з носіями англійської. Ми тут, щоб допомогти вам адаптуватися в Канаді. Без списку очікування, ви можете почати практикувати свою англійську прямо зараз! • 👤 Зареєструватися • 📝Практикуйте англійську з канадцями. Зробіть пост тут • 📚 Отримайте доступ до наших посібників для мовної практики (💡Haven Conversation Guides ) • 📽️ Виникли ще запитання?Перегляньте це відео • ✉️ Пишіть нам на адресу [email protected] ❓Відповіді на Часті Запитання
-
У меня такое было, когда на визу подавались..это у меня постоянно проблема снять отпечатки, такая особенность. Активно увлажняла кожу рук пару недель до сдачи, но все равно отпечатки плохого качества, но приняли, проблемы не было. Может быть для пр у них какие-то другие требования, но вряд ли.
-
Я знаю семью из ивано-франковска, которые пр по гуманитарке получили. Мама, папа, ребенок. Молодые, здоровые, просто провинцию сложную для иммиграции выбрали. Прописка в ивано-франковске, вся родня там же. Всем пофиг на прописку и наличие родственников в Украине.