PR CUAET
-
В Празі на разі, але планую максимум до березня переїжджати В манітобі просто є знайомі, але не принципово туди, але чув, що там все одно простіше (Ще писали за вік і бали Мені 19 буде в січні але ворк перміт буде на 3 роки можу пізніше податись щоб більше заробити)
-
Дякую !
-
Доброго вечора ! Підкажіть,будь ласка, як и де оплачувати всі послуги за програму і біометрію?
-
Підкажіть будь ласка, скільки часу в Онтаріо треба чекати пластикову картку? Ми отримали тільки HC APPROVAL LETTER по гуманітарній програмі і в середині вересня відправили документи на Ніагару. Отримали від них відповідь: Submissions received and uploaded into application for review. Thank you for your continued patience and understanding. Що буде далі?
-
Зрозуміла, дякую
-
Тому і питаю. Бо він каже, що ми працюємо в салоні на контракті, але сплачуємо налоги самі, це дає нам змогу обирати що саме сплачувати, як страховку робочу, пенсійні взноси, а от загальні налоги це обов'язково.
-
Не тільки селф імплоєри самі оплачують
-
Дякую за відповідь. Тобто це вважається, що я не працюю на нього, навіть якщо в мене є контракт?