PR CUAET
-
АОР-лист з номером заявки
-
Доброго дня!! Можливо хтось знає як додати документи до вже взятого на перегляд стаді перміт? Можливо хтось де можна дати на перевірку стаді перміт?
-
Підкажіть будь ласка, чи є десь повний список документів які треба подавати на child benefits?
-
То механіки як я розумію туди не підпадають? 😥
-
Дякую, маю надію що роботодавець допоможе.Тому що вони зацікавлені ,щоб я працював в їхній корпорації
-
Дякую гарно за відповідь
-
Дякую
-
Та ні, сам аор це і є номер аплікації, який вам дає офіцер, коли починає розглядати вашу заявку. Просто може прийти окремим листом і потім біометрія.
-
Так вам аор дали чи ще ні?
-
Просто всі пишуть мені не прийшов аор , навіть якщо давно вже здали біометрію , і я думала що якийсь лист ще чекати з аор
-
В подальшому це може через півроку. Бо зараз терміни розгляду аплікацій не скорочуються а потрохи подовжуються
-
це і є аор
-
Добрий день Скажіть будь ласка лист AOR має прийти окремо після здачі біометріі ? Чи як ? Якщо у запиті на здачу білметріі вже був вказаний вверху номер заявки . Чи аор означає щось інше
-
А ви читали повідомлення нижче?
-
Я написав що також немав ні банку ні номеру телефону,зробив онлайн в Канаді... А тоді вже через ID.
-
Многие подаются шобы було. Мне советовали Марию. Но мне дорого. Теперь уже точно понятно , даже при этом есть отказы . Сейчас офицеры уже не верят в сказки . Многие получили искажая факты увы)
-
Не буде відмови. Вчіть матчасть)
-
Две недели
-
Когда я звонила за мамину аппликацию. Агент спросила если мы уже что-то получили ( как письмо ) я сказала что нет . Её ответ был потом - что офицер уже смотрит вашу аппликацию
-
тобто вигідніше 2 раз подавати, а не оспорювати в суді?
12 Jan 2024, 17:45
243262/430366
less than a minute ago