PR CUAET
-
Ми подавалися по гуманітарній програмі, мовний тест не проходили, диплом дружини переклали на англійську.Я не маю ніякого диплома взагалі,але я був заявником, бо маю офіційну роботу в Канаді.
-
Добрий вечір! Можете відповісти бякзо не складно ви евалюацію дипломів та мовний тест проходили для подачі на HC?
-
І як зайти на ту гілку?
-
Так , скільки часу це займає?Бо наші знайомі отримали те саме повідомлення ще більше ніж півроку тому і тиша.
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/pay.asp
-
Тепер чекаєте коли вам дадуть КОПР (що буде підтвердженням отримання ПР). Зайдіть в гілку лендінгу, я там все детально описав
-
Доброго вечора ! Підкажіть,будь ласка, як и де оплачувати всі послуги за програму і біометрію?
-
Підкажіть будь ласка, скільки часу в Онтаріо треба чекати пластикову картку? Ми отримали тільки HC APPROVAL LETTER по гуманітарній програмі і в середині вересня відправили документи на Ніагару. Отримали від них відповідь: Submissions received and uploaded into application for review. Thank you for your continued patience and understanding. Що буде далі?
-
Зрозуміла, дякую
-
Саме так повертають кошти лише якщо аплікант має український паспорт
-
Форма Т4А вказує що це контрактник тобто самозайнята особа. Лише форма Т4 вказує на payroll тобто оформлення в штат
-
Ви є самозайнята особа якщо Вас дають Т4А і цей досвід не зарахується на імміграцію. Якщо буде Т4 і Т4А тоді треба дивитися по ситуації
-
Тому і питаю. Бо він каже, що ми працюємо в салоні на контракті, але сплачуємо налоги самі, це дає нам змогу обирати що саме сплачувати, як страховку робочу, пенсійні взноси, а от загальні налоги це обов'язково.
-
Не тільки селф імплоєри самі оплачують
-
Дякую за відповідь. Тобто це вважається, що я не працюю на нього, навіть якщо в мене є контракт?
-
А вiн в Манiтобi знаходиться? Я думав вiн ще обирає провiнцiю, тому й кажу що Альберта гарний варiант
-
Швидше за все ні
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо я працюю в салоні full time, отримую зп, є контракт, але роботодавець каже, що я повинна сама буду сплачувати налог в кінці року за формою Т4а, як селфімплойд, чи можу я через рік подавати на pr в такому випадку?
-
Если не ошибаюсь, возвращают только тем, если основной заявитель украинец.
-
Нагадайте мені за пів години, я вам скину.
12 Jan 2024, 17:45
24326/474652
5 days ago