PR CUAET
-
Всім привіт! Скільки зараз в середньому між дозапросом на документи і порталом 1 проходить часу?
-
Підскажіть будь ласка, на федеральний рівень - свідоцтво про народження і переклад має бути одним файлом чи різними? Дякую
-
Медкомісія це була / є обов’язковою вимогою для CUAET, ви для цього consent підписували Тому проходження її обовʼязкове протягом 90 днів з дня отримання перміту. Щодо відмови - я не писала, а от що виникнуть проблеми якщо покидаєте Канаду & хочете заїхати знов з великою вірогідністю будуть.
-
90 процентов мой кейс , ребенок с хорошими достижениями в школе , окуппированная жилье и родные, хорошая адаптация в канаде работа , письма но не достаточно красочна описала , писала сама. Но документы все приложила . Жду два месяца после биометрии , АОR не приходил мне 😪
-
@maria_SKMS. Не можу знайти вашого поста, де ви пишете, що непройдення медкомісії по CUAET рахується як відмова у WP. Ситуація у нас така: у березні моя донька та двоє онуків вʼїхали до Канади. Десь на місяць, потім виїхали. Одержали WP. Зараз збираємось подаватися на PR. Донька пройшла медкомісію у Польщі та вʼїхала до Канади, хоча термін здачі медкомісії закінчився 16 червня. Онуки ж мої зараз в Польщі, медкомісії теж не проходили, тільки збираються, один з них подавався на подовження WP і одержав схвалення. Чи є тут відмова у WP?
-
кстати, операторы видят все ранее заявленные адреса из анкет и они числятся, как актуальные. например, если у вас в анкете на визу один адрес был, потом на анкету на вп внутри канады другой, а на пр анкету 3й, то у них показывают все 3 адреса. с номерами телефонов тоже самое
-
Всем привет ! Кто подавался в феврале есть уже ответы ?
-
Доброго дня! Моя sister in low, закінчила 11 класів в Україні і переїхала в Канаду. Обрали школу в Squamish, BC. Ній зараз 17 років, 8 січня буде 19. Розраховували що вона буде навчатись в школі 2 роки ще. Вчора сказали що вона може навчатись лише в 11 класі, в 12 не може піти бо в 1 семестрі ній вже буде 18. Проте син мого знайомого в школі в Coquitlam навчається після 18 років у 12 класі. Ній пропонують онлайн-навчання на 12 клас (курси типу). Підкажіть що робити? Дійсно після 18 років не можна навчатися у школі? Дуже хотілось би щоб вона 2 роки провчилась в школі, фізично відвідуючи уроки…
-
Надія є завжди, але на практиці все залежить від пріоритетів департаменту/команди. На що дали приорітет, те і розглядають. Свого часу в мене федеральний етап пройшов за 2 дні після AOR. А ті хто зі мною був в одній провінційній виборці отримували ПР і на рік, і на 2 роки пізніше за мене. Питання приоретизації в цьому випадку.
-
наша маленька статистика не впливає на розгляд заявок. у офіцерів своя статистика і свої терміни. у нас залишається тільки надія, як ви кажете
-
В пятницу снова звонила в ирсс, с третьего звонка меня поставили в очередь на оператора (до этого сброс). У меня сабмит 6 ноября, аор нет. Это получается уже операторов 10 смотрели мою заявку. И вот пятничная девочка говорит, что у меня адрес не правильно указан. Т.е. название улицы есть, а слова "улица" нет 😆😆😆 сказала что исправила 😆😆😆 а дальше сказала ждите
-
Я получила ответ через полгода- написали ждите 😆
-
Дякую. Я просто не знала що це обов'язковий документ для таких літніх людей. А хтось знає як можна замовити свідотство про розірвання шлюбу окрім дії? У бабусі вже не дійїний український номер телефону. А ні в Дію, ні в банк доступу нема для авторизації.