PR CUAET
-
Це треба було на оскарження в суд подавати. Саме таку відмову я читала в одного адвоката і суд скасував
-
Оу…. Прикольно Я навіть і не знала😂 дивилась тільки портал і все. Але мені не було то принципово
-
Доброго дня!!! Можливо є хтось, хто може перевірити правильність заповнення заявки на стаді перміт і підказати як додати довідку до вже прийнятої заяви?
-
Я маю на увазі gskey аккаунт. Там видно коли відправляють на друк та на пошту
-
Блін(
-
В мене досі на ревью і еСоРR з 14.06 але карти вже отримали (4 тижні очікування)і навіть скористались ними для подорожі🌸
-
Якщо AIP, то вам буде корисна гілка по Атлантичній програмі Якщо компанія вас подала вже на отримання ендорсменту, то як мінімум компанія має повідомити провінції про зміни, думаю, і буде зрозуміло чи взагалі дадуть ендорсмент при такому розкладі. Цікаво що скаже пан Остап
-
Дата eCoPR 19 червня, ніхто ще фото не розглядав - ніякого руху в аккаунті ((
-
Никнем на Linkedln определённо нужно указывать. Тут где-то писали что как раз из-за никнейма в Linkedln человеку впаяли мисреп. Причем с нашей точки зрения это была адаптированная под англ. вариация его имени. Судился после этого и все равно проиграл. По поводу сокращенного имени на работе я бы не указывала. Тут так же описывали случай, когда потребовали доказательства что вы пользуетесь этим именем😅
-
Та таке враження що ніхто. Або мовчать просто 🤷🏻♀️ Якась дивна пауза з тими номінаціями
-
Оу,ми також подавались в жовтні,поки сдали біометрію був вже кінець листопада,але дякувати Богу отримали апрувед. У вас випадково не той китаєць офіцер був,який давав відмови. Чула шо Маша казала шо в неї були відмови саме від цього офіцера(
-
Дякую