PR CUAET
-
Ви є самозайнята особа якщо Вас дають Т4А і цей досвід не зарахується на імміграцію. Якщо буде Т4 і Т4А тоді треба дивитися по ситуації
-
Тому і питаю. Бо він каже, що ми працюємо в салоні на контракті, але сплачуємо налоги самі, це дає нам змогу обирати що саме сплачувати, як страховку робочу, пенсійні взноси, а от загальні налоги це обов'язково.
-
Не тільки селф імплоєри самі оплачують
-
Дякую за відповідь. Тобто це вважається, що я не працюю на нього, навіть якщо в мене є контракт?
-
А вiн в Манiтобi знаходиться? Я думав вiн ще обирає провiнцiю, тому й кажу що Альберта гарний варiант
-
Швидше за все ні
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо я працюю в салоні full time, отримую зп, є контракт, але роботодавець каже, що я повинна сама буду сплачувати налог в кінці року за формою Т4а, як селфімплойд, чи можу я через рік подавати на pr в такому випадку?
-
Если не ошибаюсь, возвращают только тем, если основной заявитель украинец.
-
Нагадайте мені за пів години, я вам скину.
-
В Василя замало років в Манітобу. Там до 21 сильно ріже бали
-
Все все правильно
-
Розкажіть детальніше
-
4-6 місяців
-
І треба хочаб 60
-
Там де 100 балів
-
Бо шукав умови і найшов лише детальну таблицю з балами Вле інша програма
-
А де можна взнати про ці бали
-
Дякую
-
Нельзя. Люди, которые переезжали, рассказывали, что у них сразу спрашивали, жили они или нет до переезда в отеле. И отказывали.
-
В ветке перевод документов в закрепах целая уйма контактов переводчиков. Зайдите и сразу найдете.
12 Jan 2024, 17:45
24337/474652
6 days ago