Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 897.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Подавайтесь на візу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras Hush
    wrote on last edited by
    Підкажіть що далі робити. Приїхали близько року тому в Канаду з дитиною 1 рік. Паспорт закордонний зробили в Канаді. Як тільки зробили паспорт, подався на новий візітор рекорд. Я думав що автоматично з візітор рекордом прийде і одобрення на візу. Але прийшов тільки рекорд. Підкажіть який наступний крок. Бо є візітор рекорд, по немає візи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t795973289T Offline
    t795973289T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    При мені хлопець приходив з підтвердженням від поліції, що його обікрали. В живій черзі не прийняли його, послали ловити слот або писати запроси їм на сайт. Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Maksimov
    wrote on last edited by
    Привіт. Через скільки часу після тримання AOR, зазвичай приходить запит на медицину.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras Hush
    wrote on last edited by
    Підкажіть що далі робити. Приїхали близько року тому в Канаду з дитиною 1 рік. Паспорт закордонний зробили в Канаді. Як тільки зробили паспорт, подався на новий візітор рекорд. Я думав що автоматично з візітор рекордом прийде і одобрення на візу. Але прийшов тільки рекорд. Підкажіть який наступний крок. Бо є візітор рекорд, по немає візи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🍁🪜🇨🇦Подаємо Аплікацію на Постійне Резидентство Канади: ФЕДЕРАЛЬНИЙ ЕТАП : для Провінційних Номінантів (non EE & EE) Трохи пояснень & покрокова інструкція 🍁 🍁Ваш Х день настав і час подаватися на ПР, і ви хочете це зробити самостійно? Тоді гайда читати пост! 🍁Надамо вам мікс: спочатку трохи теорії, а потім практики (а саме; покрокова інструкція) 🍁Канада - країна з великими можливостями для імміграції, особливо для тих, хто отримав номінацію від однієї з провінцій. Отримання статусу провінційного номінанта – це значний крок на шляху до постійного резидентства, але після цього необхідно пройти ще один важливий етап – подати аплікацію на федеральному рівні. 🍁 Памʼятайте, подання аплікації на постійне резидентство через федеральний етап для провінційних номінантів – це важливий і відповідальний процес. Забезпечення правильності та повноти документів на кожному етапі допоможе вам максимально наблизитися до вашої мрії про життя в Канаді. 🍁 Що потрібно знати про федеральний етап? 1️⃣🍂Збір документів: 1 Підтвердження номінації від провінції: Лист номінації від провінції, що підтверджує ваш статус провінційного номінанта. 2 Результати мовного тесту: IELTS або інші затверджені мовні тести. 3 Підтвердження освіти: Оцінка іноземного диплому (ECA) для підтвердження відповідності канадським стандартам. 4 Докази працевлаштування: Листи від роботодавців, контракти та довідки про доходи. 5 Медичне обстеження: Звіт від сертифікованого лікаря. 6 Поліцейські сертифікати: Довідки про несудимість з країн, де ви проживали більше 6 місяців з 18-річного віку. 2️⃣🍂Онлайн-заявка через IRCC: 1 Express Entry: Якщо ви номіновані через систему Express Entry, ваша заявка буде оброблена швидше. 2 Звичайна non EE програма: Для тих, хто подає аплікацію поза межами Express Entry, може знадобитися більше часу на обробку. 3️⃣🍂Оплата зборів: 1 Application processing fee: Збір за обробку заявки. 2 Right of Permanent Residence Fee: Збір за право на постійне проживання. 4️⃣🍂Очікування рішення: Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_J4atGMavd/?igsh=MXRrdXFycmFpY3dxMQ==
    1 Reply Last reply
    0
  • t6581277189T Offline
    t6581277189T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Я писал что всем дадут? Вы не внимательны. Я рассказал о своеи случае .Каждый случай рассматривается отдельно и 2 одинаковых случая но с одной какой то разной деталью..в одном случае может быть одобрение а в другом отказ .что будет после войны никто не знает .и когда это будет тоже
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Solomiya
    wrote on last edited by
    Питання до тих хто сам готувався/готується до Celpip. Звідки берете завдання для практики? Наприклад якщо брати топік listening/reading?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denis Zavaliy
    wrote on last edited by
    Мій адвокат радить не виїжджати. Тут говорять, що все добре, виїжджали та повернулися, здобули пр після цього
    1 Reply Last reply
    0
  • t1053490632T Offline
    t1053490632T Offline
    Sonya
    wrote on last edited by
    Добрий вечір) Підкажіть будь ласка, якщо подався по гуманітарній програмі чи можна , виїхати з Канади на тиждень приблизно, але не в Україну ? Це може якось зашкодити процесу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t633169212T Offline
    t633169212T Offline
    пока Лена проблем
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, може хто володіє інформацією. Знайома втратила закордонний паспорт десь у метро в Торонто. Зверталась в якусь службу, наче бюро знахідок, але поки нічого де допомогло. Вона у розпачі. Чи хтось знає, якщо вона приїде до консульства, чи приймуть її? Бо ж ті слоти можна ловити вічність, а як без паспорта жити? Чи це не причина для консула? Додзвонитись в консульство у Торонто вона не змогла.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5653602140T Offline
    t5653602140T Offline
    Oleksandr Lukashov 🇨🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    Михайло, можна подумати, що по гуманітарці не було відмов, чи не було приписів на депортацію для тих, хто подавався на біженство і пролетів. Насправді все залежатиме від позиції виборців. Чим більшим буде невдоволення міграційною політикою, тим уряд буде поступливішим. Не кажу вже про часи, якщо/коли до влади прийде опозиція. Основні претензії зараз дві. 1) Іммігранти відбирають робочі місця; 2) Іммігранти не інтегруються, не вчать мову, не сприймають культуру тощо. І українці в цьому плані все більше у негативному фокусі. Хоча б просто тому, що ми на виду. Особливо на фоні виборчої риторики в США. І мені вже доводилося чути від люмпену прокляття у бік понаїхавших українців. Якщо все буде розвиватися поступово, то найбільш реальний варіант: Канада інтегрує тих, хто може інтегруватися, а тих, хто не може, дотримає на тимчасовому захисті, і потім на вихід. Якщо раніше самі не поїдуть через брак коштів. Німеччина, до речі, йде таким саме шляхом. Але можуть бути і більш радикальні сценарії. Тому розраховувати, що обов'язково чарівник у голубому гелікоптері безплатно роздаси всім піар по гуманітарці все ж таки не варто )
    1 Reply Last reply
    0
  • t362618045T Offline
    t362618045T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    За посиланням вказуйте свій postal code і знайдете контактні дані вашого МР www.ourcommons.ca/members/en
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K G
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/47654/287579
    1 Reply Last reply
    0
  • t540612746T Offline
    t540612746T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Треба друкувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t362618045T Offline
    t362618045T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Який у вас офіс?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    Підкажіть чи треба саме роздруковувати лист на біометрію чи достатньо просто показати на телефоні ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elvira
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Підкажіть будь ласка якщо в кабінеті cra не видно виплат на дитину, то це означає що заявка ще не оброблена?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Я в Калгари кстати, на счёт языка, я даже когда в Украине был я разговаривал на английском тогда ещё где русский не проходил ибо украинский я вообще не знал
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Lytvyn
    wrote on last edited by
    Все веде до простого: куает то тимчасова програма, дякуйте шо на вп нема примітки “ineligible for immigration”😁 Хтось проходить по економічних, хтось по гуманітарній. Хто не проходить по жодній то до побачення. Ваше ж бачення шо «якшо мені не дадуть пр то я буду нелегалом-криміналом і тому дайте мені пр» просто смішне) під час війни виганяти не будуть, факт, а після це вже ваші проблеми є вам де жити чи ні
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags