PR CUAET
-
Канада ніколи не брала на себе відповідальність за українців, які приїхали за програмою КУАЕТ. Опен ворк перміт - доказ тому. Тобто, Канада лише дозволила українцям перебувати в Канаді до 3 років і працювати. Зараз просто вирішили дозволити українцям ще трохи пробути в Канаді і продовжити свої перміти
-
Я сама подавала і не бачила такої катастрофи, як ви описуєте. Може я просто звикла регулярно заповнювати непотрібні бланки на роботі в школі 😁 До речі, англійська у мене 4 левел. Алілуя, що є перекладачі. В тому числі і переклад фото можна робити
-
Amigoexpress (Kangaride) - приложение по поиску попутчиков
-
Ехать в США
-
Так я же об этом и говорю..что делать с теми вот кто не смог легализоваться и им некуда возвращаться .такие люди тоже будут и не мало и вот им пришел отказ по гуманитарной программе допустим.как таким людям быть? Канада взяла на себя ответственность за людей приехавших к ней по визе куаэт..они за них отвечает.что делать с теми не легализоваться?
-
я таке побачила у них на сайті просто
-
Доброго вечора. Може комусь буде корисною інформація. Сьогодні в Торонто отримали візи в Америку. Апойтмент був на 11.15. Приїхали о 9.45, вийшли звідти рівно об 11. Не знаю, для чого вони просять свіже фото, у нас його навіть не дивилися. Та і взагалі ніяких документів на співбесіді не питали, просто спитали, чи працюємо. Була дуже мила жіночка, побажала нам скоріше зустрітися з донькою.)
-
дата оплати має бути такаж як і дата відправки ?
-
Будь так рассуждаете как будто вы спецработник или у вас самая востребованная профессия единственный человек в Канаде который может это сделать. За то что время дано по ворк Перми ту можно легализоваться либо провинциальной либо федеральные программой а для таких которых не хватает каких-то одного и двух пунктов и подходит гуманитарныеа , а не для тех кто не хочет учить язык
-
Ви додавали тільки вищій діплом?
-
придет скорее всего письмо через пару дней, мы вашу анкету не нашли, поэтому предоставьте нам больше данных о себе и там целый список личных данных. а потом ждать. что потом, не знаю, расскажите. я так далеко еще не ходила. хотя, может, вам ответят сразу отпиской, что ждите, если вы указывали временный номер анкеты
-
Дуже дякую