PR CUAET
-
Amigoexpress (Kangaride) - приложение по поиску попутчиков
-
Ехать в США
-
Так я же об этом и говорю..что делать с теми вот кто не смог легализоваться и им некуда возвращаться .такие люди тоже будут и не мало и вот им пришел отказ по гуманитарной программе допустим.как таким людям быть? Канада взяла на себя ответственность за людей приехавших к ней по визе куаэт..они за них отвечает.что делать с теми не легализоваться?
-
я таке побачила у них на сайті просто
-
Доброго вечора. Може комусь буде корисною інформація. Сьогодні в Торонто отримали візи в Америку. Апойтмент був на 11.15. Приїхали о 9.45, вийшли звідти рівно об 11. Не знаю, для чого вони просять свіже фото, у нас його навіть не дивилися. Та і взагалі ніяких документів на співбесіді не питали, просто спитали, чи працюємо. Була дуже мила жіночка, побажала нам скоріше зустрітися з донькою.)
-
дата оплати має бути такаж як і дата відправки ?
-
Будь так рассуждаете как будто вы спецработник или у вас самая востребованная профессия единственный человек в Канаде который может это сделать. За то что время дано по ворк Перми ту можно легализоваться либо провинциальной либо федеральные программой а для таких которых не хватает каких-то одного и двух пунктов и подходит гуманитарныеа , а не для тех кто не хочет учить язык
-
Ви додавали тільки вищій діплом?
-
придет скорее всего письмо через пару дней, мы вашу анкету не нашли, поэтому предоставьте нам больше данных о себе и там целый список личных данных. а потом ждать. что потом, не знаю, расскажите. я так далеко еще не ходила. хотя, может, вам ответят сразу отпиской, что ждите, если вы указывали временный номер анкеты
-
Дуже дякую
-
Доброго дня, скажіть будь ласка хто як оплачував довідку про не судимість з Польщі?
-
В соц мережах ширяться повідомлення яке отримували люди, що міністерство внутрішньої безпеки США (DHS) тимчасово призупинило видачу дозволів на поїздки (Advanced Travel Authorizations, ATA) для нових бенефіціарів програми CHNV (Certified Humanitarian Nonimmigrant Visa). Тобто це може торкнутися і програми U4U, якщо вони не зроблять або ж вже не зробили якісь виключення. Але на офіційному сайті USCIS та DHS я такої інформації не бачив ще.
-
Доброго дня, подалась на новий ВП, не вказала повну адресу, не можу змінити ні з сайту ніяк, написати на веб форму? Пише на сайти що ваша аплікація ще не в системі