PR CUAET
-
Питання тим хто вже пройшов процес чи на будь якій стадії після здачі біометріі. Підкажіть будь ласка, як ви відстежуєте хід процесу (отримуєте підтвердження)? Ми отримали AOR та biometrics request. Сьогодні здали біометрію і нам сказали що десь через три тижні повинні побачити підтвердження в свому кабінеті. Я не зрозуміла про який кабінет іде мова. ПР Портал де подавались не показує ніяких змін. Чи може потрібно підтягувати аплікацію по номеру в IRCC secure account? Дякую
-
Написал. И обрадовался, когда получил автоматическое письмо от IRCC, что запрос подан. Хоть какое то сам себе движение создал ))))) Вот теперь интересно. Что прийдет. Очередная стандартная отписка или АОР )))) На что поставить?
-
In 2024, Canada is planning to reduce the issuance of Temporary Resident Permits (TRPs) as part of a broader strategy to manage the number of temporary residents in the country. This move aligns with Canada's efforts to address concerns over the strain on housing, labor markets, and …… The reduction in TRPs is part of a suite of immigration measures that also includes stricter regulations on temporary foreign workers and adjustments to immigration targets. The Canadian government aims to balance the economic benefits of temporary residents with the need to protect domestic workers and ensure sustainable population growth.
-
Я не Ванга, вибачте Краще поспішайте з ПР Ціль 2024 поки скорочення TRP і вони йдуть до цієї цілі семи мильними кроками
-
Почитайте вище. Сьогодні анонс був, і це буде впливати на ЛМІП
-
І пості надано 3 алгоритми «що» може бути. Гарантовано все лише тоді коли є Final Decision
-
Доброго дня, маю питання, можливо хтось може підказати. Щойно отримала PR і мені потрібно буде змінити Sin з тимчасового на постійний. Я була на ворк перміті по CUAET і зареєстрована як self-employed, маю hst та payrol акаунти. Що з ними буде після зміни Sin? З особистим cra акаунтом наче розумію, а от що буде з бізнес акаунтами не можу знайти інформацію. Hst взагалі реєстрували в офісі для нерезидентів людям з ворк пермітом. Дякую, якщо хтось підкаже щось!