PR CUAET
-
Доброго дня, маю питання, можливо хтось може підказати. Щойно отримала PR і мені потрібно буде змінити Sin з тимчасового на постійний. Я була на ворк перміті по CUAET і зареєстрована як self-employed, маю hst та payrol акаунти. Що з ними буде після зміни Sin? З особистим cra акаунтом наче розумію, а от що буде з бізнес акаунтами не можу знайти інформацію. Hst взагалі реєстрували в офісі для нерезидентів людям з ворк пермітом. Дякую, якщо хтось підкаже щось!
-
Всім привіт! Хтось їде до консульства в Єдмонтоні 30 вересня з Калгарі? Шукаю попутників з машиною!
-
-
В основному, це тим українцям, які йдуть на Експрес-ентрі задля додаткових балів. Але вони не підпадають під низькокваліфіковану робочу силу. Отже, їм не припиняють видавати LMIA. Принаймні, поки про це нема інформації Абсолютна більшість українців зараз може мати OWP.
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁 🇨🇦 Breaking news‼️Невтішні новини для тимчасових пермітів ‼️🇨🇦IRCC анонсує: Канада бере курс на стрімке зменшення кількості тимчасових працівників! Поговоримо про те Як це планується робити?‼️ 🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_JP8UHp9zd/?igsh=MXExMTlxdzVxb3M2YQ== 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁 🇨🇦 Breaking news‼️Невтішні новини для тимчасових пермітів ‼️🇨🇦IRCC анонсує: Канада бере курс на стрімке зменшення кількості тимчасових працівників! Поговоримо про те Як це планується робити?‼️ 🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_JP8UHp9zd/?igsh=MXExMTlxdzVxb3M2YQ== 🍁🍁🍁
-