PR CUAET
-
Опять PNP-никам повезло
-
Приймiть вiтання! )))A ваша мама повторну медецину прхоходила ? Чи зарахували ранiшню медецину? Оц не уважно прочиталп Побачилащо зарахували вам стару, клас👍🙂
-
Добрий день! Підкажіть як краще вчинити: паспорт закінчується у 2025 році і віза і ворк перміт також. Треба спочатку зробити новий паспорт, а потім подаватися на продовження ворк перміту? Не зовсім розумію як встигнути і які строки
-
Доброго дня чи можете підсказати коли буде дипломатична пошта у едмонтоні я подала паспорт у травні місяці 9 числа а дотепер тільки виготовлено але не доставлено Пс(я не платила за швидку доставку)
-
Менталите играет роль, да. Я тоже с одним нашим консультантом пообщался. Всё чётко, ясно, понятно - что делается, в каком порядке, какие документы подаются и т.п. - полное взаимопонимание. У мужика тоже куча отличных рекомендаций, но, блин, он дорогой. Вот сижу мучаюсь, где-то изыскать сумму, или самому попробовать. С канадцем даже не пробовал общаться - во-первых, у меня язык не такой хороших, во вторых пресловутый менталитет
-
На сайте IRCC в анонсах есть, но это проект только и они только начнут разработку и сколько лет займет это никто не знает
-
Де можна вивчити цю інформацію?
-
Если бы они для всех специальностей открыли, а там анонсировали только несколько(
-
Нічого не робила. Ecopr був 30 July. Потім додала картки в аккаунт близько 2 тижні тому, FD був 20 August, mailed 21.
-
З вересня відкриються програми з тір 4-5. Дай боже, анонси підтвердяться.
-
Маю на увазі в універі
-
Я правильно зрозуміла, що прикривають лавочку для Low wage?
-
Если бы так просто было, на EE нужно работа с teer 0-3, а провинциальные стримы теперь ужесточили до крайности
-
З таким бекграундом можна без проблем подаватися на економічні програми.
-
Можливо родинний зв'язок мати-дитина не вимагають підтвердити додатково. А ось брат-сестра вище запросили. Хоча, скоріш всього, все від офіцерів залежить🧐
-
www.canada.ca/en/employment-social-development/news/2024/08/minister-boissonnault-reducing-the-number-of-temporary-foreign-workers-in-canada.html
-
Я не нейтив, но каждый день работаю в англоязычной среде, на работе постоянно пишу репорты, после работы также занимаюсь английским, со временем научился думать на английском.
-
І все одно не влізають.
-
Да, там создали вторую группу. Дубликат первой. Что б все влезли
-
Пане, ви нейтів? Англійська ваша рідна мова? Тоді вам простіше))
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago