PR CUAET
-
Если больше 10к канадских
-
Скажите а обязательно декларировать сумму денег которую имеешь с собой ( всю ли надо указывать??)
-
Поздравляю! А какая программа?
-
Я не знаю, я писала за Едмонтон.
-
Доброго дня. Хто-небудь вже отримав довідку про несудимість з Польщі хто подавав в кінці листопада? Як довго взагалі її чекати? До Польщі вона дійшла в середині грудня, а назад ми вже не можемо відслідкувати.
-
Треба не менше середньої, щоб підходити для цієї програми
-
Дякую
-
Дякую
-
Да, в аэропорту Торонто вы получаете только WP, остальные документы- в Калгари( в вашем случае)
-
Так, вп отримується у першому місті прильоту
-
Это WP нужно обязательно получить в Торонто ( в первом аэропорту по прибытию) ??? Правил но я все понял??? P.S. спасибо за ответ
-
Краще не відправляти в Торонто
-
Да, можете Sin выдаётся местным сервисным центром- Service Canada
-
В інших темах ,написала людина -прийшов Портал 2(інша програма на ПР),так що Монреаль почав розглядати) маємо надію і тут скоро побачимо повідомлення з хорошими новинами🙏🏻p.s. Коли чекали візи Cuet в Європі ,теж було таке довге очікування і навіть у нас був список людей ,де ми вказували коли хто подався і хто коли отримував) дежавю😂зараз всі знов чекають,хвилюються і будемо радіти друг за друга)))
-
Привіт!) Підкажіть будь ласка, хто вже змінював адресу після подачі документів на ПР, як це зробити?🙏
-
Если вы хотите добавить lease agreement чтоб показать адрес свой и мамы, то просто добавьте его как additional supporting documents
-
Добрый день! Скажите пожалуйста могу ли я получить SIN в Калгари??? ( при условии того что я буду лететь в Торонто(где собственно хочу получить WP), а с Торонто сразу лечу в Калгари.
-
Спасибо Вам огромное. Вот это бы я налепила "галочек"😳🤧😞
-
Скорее всего что не нужно, на то он и загранпаспорт. Но лучше подождать ответа более компетентных ребят нашей группы.
-
Тогда в common law relationship вы ничего не ставите.
12 Jan 2024, 17:45
2439/435115
4 minutes ago