PR CUAET
-
Якщо в вас два екземпляра фото, покладіть поруч і сфотографуйте однією картинкою
-
Підкажить,додаю свій кандидатскій диплом і на етапі,коли обрала вуз(Шевченко) не має в переліку авспрантури, просто пишу Ph.D, і позначаю сферу(психологія) а в готовому варіанті воно мені виглядає як "кандидат технічних наук" сто раз пероробила,не можу зрозуміти,де помилка(((
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи достатньо для ПР аплікації тільки паперового підписаного фото чи digital версія обов'язкова?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи достатньо для ПР аплікації тільки паперового підписаного фото чи digital версія обов'язкова?
-
Доброго дня. Хто знає, Підкажіть будь ласка чи треба робити афідавіт історіі зустрічі ті сумісне проживання для common-law? Якщо жінка возьєднується з сестрою в Канаді. Її чоловік в заявці як depend. Їх сумісне проживання в Канаді 1,5 роки (є сумісний рахунок в банку, договір оренди та звітність про такси2022) , в Україні жили 3,5 роки. Чи достатньо цього або краще ще додавати афідавіт?
-
С консультантом.
-
Не секрет. У нас на самом деле были давние связи с Канадой - мы с 2009 года и до самого начала войны занимались в Украине служением сиротам вместе с одной из церквей Ванкувера, и по приезду сюда продолжили участвовать в служении церкви здесь (в летнем лагере и т.д.). Также здесь живёт несколько семей наших друзей, с которыми вместе мы служили сиротам в Украине (они иммигрировали несколько лет назад), а в 2021 сюда приехала наша дочь и вышла замуж (за украинца, родственника наших друзей). Также указывали, что брать в руки оружие противоречит нашим убеждениям как верующих.
-
Нет, диплом жены был просто переведен. Английский не сдавали.
-
Нужно ли перевод свидетельство о смерти родителей? Знаю что для мамы отдельно делаю - то надо свидетельство о смерти мужа. Отдельно делаю сестре - папа умер ( надо ли перевод свидетельства о смерти папы прикрепить в досье сестры? и так же муж сестры родители умерли ( надо ли перевод свидетельства о смерти его родителей?)