PR CUAET
-
Хм. Вчора дивися та там були дедлайни у деяких комюніті до кінця цього місяця. Але можливо я щось наплутав
-
Ви впевнені, що ви за ту програму спитали, про що написано? В RNIP немає фіксованих дат вибірок, кожна комюніті має свої дати. А їх (комюніті) 14 Тому не знаю що саме «осіннє» Ви плануєте чекати.
-
В наступному році
-
Ні, це не дохід, це подарунок. Це не декларується, і жодних податків
-
Чи получим ми Атестат наступного року в Україні, без приписного? ( чи це приписне не обов’язково?)🤷♀️
-
В пості написано «чому» дуже детально
-
Може хтось знає, якщо батьки надішлють сину студенту гроші в Канаду з закордону і він їх покладе в банк на рахунок ,чи повинен він буде заплатити якісь податки і чи потім показувати в декларації?
-
Спасибо большое. А вы не подскажите что под этим имеется ввиду? Это просто отработанное количество часов?
-
По этой визе приехали все подряд, от войны тут мизер бежали. И как раз это видно по документам. Так что может быть и пауза как раз наоборот
-
Организация яка доставляє паспорт за гроші не можу пропустить, скидає
-
Люди доброго дня! В травнiподала на новий паспорт в Оттавi, на сайтi пише що виготовлено ,но не доставлено до дипломатичної установи! ....чи довго ще чекати?...
-
так повинен бути саме акредитований перекладач в Канаді
-
Чи отримали вже хтось лист про можливість зміни дати інтерв’ю, зареєструвавшись на інтерв’ю в квітні 2024 або пізніше? Дякую.
-
дякую
-
Треба чекати осіннього тепер?
-
Чому так?
-
20 декабря
-
Я явибачаюсь, я щось пропустила, що за нова програма? Про яку провінцію ви говорите?
-
Доброго дня, підкажіть які останні дати хто отримував AOR? Дякую за інформацію
-
Ви старше 25 років? У мого чоловіка статус на обліку, ми з ТОТ, він працював, вчасно проходив ВЛК. Може ви колись щось пропустили ?
12 Jan 2024, 17:45
244138/433031
3 minutes ago