PR CUAET
-
Добрый день! У меня такая ситуация. В Имиджевом центре нашли ошибку в написании имени в дипломе. В Украине 30 лет никто не видел 😁. Послала запрос на дубликат в университет. Они запросили копии - внутренний паспорт, интендификационный код, загранпаспорт. Это понятно. А потом свидетельства о рождении.? Это зачем? Паспортов недостаточно? У кого есть такой опыт . Поделитесь.
-
www.facebook.com/share/r/pYLpR7wsnAh6v1NV/?mibextid=YpDZO8
-
Запитайте в іншій гілці "Продовження дії WP, паспорту.." Там я щось читала, що для візітор рекродс одночасна подача, якось по-іншому Або в тій бесіді скористайтеся пошуком за словом "візітор"
-
Имхо, специалист должен только Immigration заниматься А в случае с гуманитаркой - ещё и специализироваться именно на таких кейсах
-
Я для себя понял, что не совсем так Если идти на H&C - надо идти к тому спецу (консультанту или адвокату), который именно на этих вещах специализируется. А не просто делает их изредка. Это то, что я первое у специалиста спрашивал. А то, к примеру, куча адвокатов, которые всем по чуть-чуть занимаются- чуть иммиграцией, чуть family law, чуть corporate law, чуть real estate и т.п. Такие у меня большого доверия не вызывают
-
Тому що в мене немає хелс кард а працюю на констракшн і впринципі не розумію чи з моєю анкетою щось не так чи просто ще замало часу пройшло для розгляду моєї заяви,
-
Підкажіть, хто вже отримав study permit, який час зайняв цей процес? Чоловік подався в квітні (4) Наприкінці травня запросили розширену mikitary (5) Наразі 4 місяці минуло, і тиша(
-
Співчуваю(
-
В консультанта досвід менший у вирішенні складних міграційних питань/відмов у судах. Адвокати, як кажуть, на цьому собаку з'їли. Особливо ті, які в же 15-20 років у цій сфері. Тож вони одразу будують кейс з урахуванням можливих результатів (з досвідом оскарження подібних відмов у своїй практиці)
-
Почти, но всё же далеко не всем приходит, похоже
-
та ще питання, а необхідні фотографії? І якщо необхідні, то які вимоги?
-
Ок, дуже дякую, зрозумiло. А можете порадити хто в Канаді може в самому Галіфаксі. Робить це не дорого. Дякую
-
Всё равно официально это не повод на новый OWP подаваться. Но неважно, сейчас правила поменялись, надеюсь, у вас всё получится
-
Доброго дня. Нашій дитині влітку виповнилося 18 років. Ми подавали декларацію за 2023 з бухгалтером. І бухгалтер сказала що у 18 років на дитину треба вже окремо подавати на кліматичні і gst. Але зараз на сайті CRA я бачу інформацію, що це треба робити в 19 років, а не в 18.
-
На основі того що я подавав на початку березня 2024,щоб не платити нічого так як вп закінчувався 1 серпня,і отримав новий вп до тої ж самої дати)