PR CUAET
-
Дуже дякую Анна. Лише свiдоцтва про народження всiх членiв родини i все? Свiдоцтво про шлюб, та iнше не треба
-
А на каком основании в мае подали? В мае ещё никаких мер на продление не было. В марте были, а в мае уже нет
-
Ого. Ну тогда да, деньги на иммиграционные расходы у вас были :)
-
Така досить дивна ситуація,я подався на ворк перміт в травні і ще досі не отримав жодної відповіді,тільки отримав темпорарі ворк перміт на декілька місяців, Зараз вирішив податись ще раз на вп,і незнаю що вказати в строці дати закінчення вп,основного чи темпорарі
-
Я плотно смотрю на Альберту (из БК). Но похоже у вас там сейчас балловую систему отбора введут - как и у нас.
-
Про оборудование не уловил. Покупали оборудование для целей H&C файла? 🤔
-
О том и речь, в 2022 году вообще слабые подачи на ура пролетали. Никаких документов, просто письмо "я сбежал от войны, дайте мне PR" - и многим реально давали. Сейчас, похоже, всё совсем не так, надо реально вложиться в подготовку заявки
-
А консультант что, не умеет делать "красивый гуманитарный кейс"?
-
Окей,розумію чому) Просто зараз я подаюсь на новий ворк перміт,так як мій закінчився і окрім 255 доларів за оновленн wp,в мене ще просять оплатити 229 за restoration of status
-
Большинству сейчас нет смысла подавать. Лучше подать на продление в марте 2025 года
-
У зв'язку з вимогою підтвердження адреси в документах для Квебека, цікаво було б зрозуміти, що робити тим, хто приїхав на подачу і поїхав і планує приїхати лише перед порталами... Скажімо коли жодного з документів по п.3 нема (див вище), хоча на момент перебування в Канаді батьки живуть з нами. Хоча там і є приписка "s'il y a lieu", навряд чи можна цей пункт пропустити, бо Квебек надсилає фізичний сертифікат на канадську адресу.
-
Всім привіт) Чи хтось подавався на новий ворк перміт останнім часом після оприлюднення новин ?
-
Всім привіт. Чи можна вважати що з tier 3 шанси будуть кращими ніж з tier 4? Я про нову програму