PR CUAET
-
А де можна знайти вимоги, що без приписного не видадуть атестат? Знаю, що для вступу до ВНЗ вимагають постановку на військовий облік, а от те, що навіть атестат про закінчення школи не видадуть без приписного, це для мене новина(
-
Я передивилась всі свої документи і ні де не побачила ім’я офіцера. Якщо не помиляюсь то ім’я може бути в еСоР,але його треьа пошукати десь,так як більше не потрібен А в файнел листі нічого не було)
-
Подавали. Попросили обновить. А также добавить справку о несудимости из другой страны, финансовые документы и армию
-
Странно про финансы. Писали, что есть исключение на это требование
-
Знакомым повезло, можно поздравить. Это недавно было или в 2022 году?
-
А вы справки сразу не подавали изначально? А о каких фин.документах идёт речь??? Программа вроде не требует никаких финансов, как я понял
-
Дякую, все прочитала Сама вже отримала по ЕЕ Тобто коли оновиться інформація в трекері на final decision? Ще до порталу 1 - треба вʼїхати в Канаду ? Ситуація така: родич буде звичайно подаватися з Канади, потім поїде в іншу країну На якому саме етапі (прийняття рішення - багатоетапне) він має швидко повернутися?
-
100% Либо заполнит анкеты и напишет своё письмо на пол-страничке - и всё. Короче говоря, практически гарантированный отказ.
-
2 тыс. - это очень дёшево, я бы напрягся, будут ли вообще что-то по файлу делать. H&C, как я понял (из того что люди говорили и из объяснений консультанта) - это ОГРОМНЫЙ массив работы. Обычная провинциалка 3.5 тыс стоит, Express Entry - от 4х тыс. А там работы не в пример меньше ИМХО
-
Обновить формы, резеденский адрес, справки о не судимости, финансовые документы, армия. Вроде все
-
Все після Final decision Якщо цікаво детальніше- будь ласка почитайте весь пост. Там дуже детально & зрозуміло Немає сенсу дублювати весь текст тут
-
А что за дозапрос, как выглядит, что просят ещё?
-
Дійсні
-
Можна
-
В мене TD Bank. Жодних проблем з виплатами Tax refund не спостерігала. Також жодних проблем із виплатами GST та Carbon rebate (це в Альберті) зі сторони банку не спостерігала й не спостерігаю. Цей банк найкращий (або ж один з найкращих) у плані клієнтського обслуговування. Тож проблема там не в банку, а в чомусь іншому. Треба їм (в CRA) телефонувати.