PR CUAET
-
В розділі мейл у кабінеті сра мають бути ваші всі нотіс оф есесмент, перегляньте там
-
Рент угода
-
Через submit documents
-
Чекати
-
Я в rural BC нахожусь, тут до экономической расти и расти. Лет эдак 10
-
Можливо вік дітей змінився, 6 років чи 18, там зразу іде зменшення
-
Кого найдете и как договоритесь. На самом деле если разделить платежи то не так страшно. ПР за месяц не получите, а за N месяцев до следующего этапа соберете. Вопрос подходите ли вы на эту программу, или может за это время быстрее до экономической дорастете. Сроки рассмотрения растут (
-
Дивлячись як довго хочете лишатися за межами Канади. Подалися на нові WP вдвох з чоловіком. Чоловіку за пару місяців прийшло, мені - вже пів року як тиша і скільки чекати не відомо. Мені не горить поки, то чекаю. Але без WP назад в Канаду мабудь не запустить ( не впевнена за це)
-
З афідевітом перекладача
-
Знову подавати весь пакет документів після повних 18 місяців плюс свідоцтва про народження і шлюб з перекладом
-
Роботодавець має попередньо дати вам інструкцію щодо окремих пунктів, на які ви маєте відповісти під час реєстрації, типу вид страхування чи код плану і тд, принаймні у нас так було.
-
Ви можете подивитися цю інформацію в своєму CRA кабінеті
-
Вам треба податися через кнопку сабміт документ, там вибрати чайлд бенефіти і догрузити обидві форми і всі доки які треба, максимум 10 загрузок , можна об'єднати кілька в один якщо багато, але дивитися обмеження по мб на файл.
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=190&top=17
-
Чи можна покидати Канаду поки чекаєш на новий ворк перміт, а старий уже закінчився? І як прийде новий заїхати з ним?
-
Да, думаю только консультанта потяну. От 5ти и до скольки примерно?
-
Від 7 до 20 тис (адвокати). Консультанти - від 5 тис.
-
Знаю таких кому карта шла 3,5 мес🥲🥲🥲 у меня 3 сентября будет 3 мес
-
Доброго вечора , можливо є в групі брокер по страхуванню автомобілів або хто розуміється в цій сфері, потрібна порада
-
Без участия работодателя ничего не будет, думаю
12 Jan 2024, 17:45
244607/466562
3 minutes ago