PR CUAET
-
Да, думаю только консультанта потяну. От 5ти и до скольки примерно?
-
Доброго вечора , можливо є в групі брокер по страхуванню автомобілів або хто розуміється в цій сфері, потрібна порада
-
Без участия работодателя ничего не будет, думаю
-
Думаю на H&C подаваться, вроде и самому хочется, но боязно, очень специфическое направление. С парой консультантов пообщался, одного прямо очень хвалят, но он очень недешёвый. Какие вообще расценки на эту программу в среднем? И кого посоветуете из специалистов?
-
Ловите с нескольких устройств Мой совет Я ловила с 2 телефонов и ноутбука одновременно Да тяжело Да выбивает с профиля и нужно заново регистрироваться Но это того стоит
-
О, дайте контакт, please. Дорого берут?
-
Поймала слот за месяц )
-
Адаптация в Канаде, положительные рекомендации, и т.п.
-
Я теж готова, вже три людини 😉 Я вам більше скажу, що десь місяц тому ми в трьох вже піднімали це питання, нажаль я не пам'ятаю хто ще із дівчат про це писав, але наші повідомлення швиденько видалили, з поясненням, що це буде не цікаво читати іншим учасникам групи, якось так 🤔
-
28.08 у нас кінцева дата розгляду. Писала з питанням «і коли можна чекати від вас новин?» 9.08 23.08 прийшов лист «продублюйте ваш запит і додайте лист-пояснення в веб-форму». Сьогодні відправила, чекаю що далі