PR CUAET
-
Ну рекомендуєте з манітоби якщо по балах не вистачає їхати в нову Шотландію, чи краще щось придумати з бальною в манітобі, там десь поступити і тд, просто не дуже хотів вступати на будь що чисто ради балів, але в Манітобі є знайомі?
-
Робота будь-яка підходить? Чи лише якісь певні?
-
Дякую
-
Треба всім. В чому він буде полягати вже скажуть в клініці
-
Добрий день,підкажіть а дітині 12 років,треба проходити імміграційний медогляд
-
Підкажіть будь ласка де подивитися про бали по ЕЕ 🙏
-
По AOS зазвичай немає привзяки до роботодавця, тому вам реквест мали б затвердити Але процедура та сама - реквест через онлайн кабінет
-
Так. Але всеодно потрібно подати реквест через онлайн портал, і дочекатися апрувалу від офіцера
-
Остапе ,я вам дуже дякую
-
Якщо вільна англійська і французька, то найлегше і найшвидше мало б бути федерально по ЕЕ Якщо набираєте бали то це можна буде зробити в будь якій провінції крім Квебеку
-
Доброго дня. Пишіть - буду радий допомогти
-
IRCC нам давало пояснення на консультантський запит що вони будуть приймати продовжені паспорти
-
Виглядає що це стандартна відповідь, зробіть те, що просять у мейлі. Виглядає шо проблеми нема, просто треба повідомляти про зміни . Успіху в подальших кроках
-
Не знаю чи вам потрібно саме в Калгарі шукати. Ось нотаріус в Онтаріо з яким ми робили онлайн www.pravolaw.ca Електронна адреса: office@pravolaw.ca Тел.: +1 647-907-6864
-
Вибачте, я одразу не написала. Конкретно в моєму випадку НОК залишився той же, лише зміна роботодавця, тому не можу на 100% бути впевненою як саме трактувати слова офіцера.
-
Если при заполнение формы imm5669 в часте номер 8. даты находят одна на другую. То есть ребенок сделал бак в украинском университете на дистанционном дата окончания 2023-05. А в Канаде учился на кусах французский от государства с 2022-08 по 2023-10. Что делать так и указывать? Верхняя линия французский а нижняя университет? Даты накладываются одна на другую.
-
По сути, получается, что менять noc и работодателя можно, если новые отвечают условиям программы
-
Если при заполнение формы imm5669 в часте номер 8, где надо указывать всё что происходило за 10 лет. даты находят одна на другую. То есть ребенок сделал бак в украинском университете на дистанционном дата окончания 2023-05. А в Канаде учился на кусах французский от государства с 2022-08 по 2023-10. Что делать так и указывать? Верхняя линия французский а нижняя университет? Даты накладываются одна на другую
-
Доброго дня, просто ділюсь інформацією (у підтвердження вищенаписанного у чаті). Сьогодні отримала відповідь від свого офіцера по AOS про зміну роботодавця (номінацію отримала у вересні, на федеральний рівень ще не подалась).
-
Підгружайье , а там як офіцер вирішить
12 Jan 2024, 17:45
24468/462070
less than a minute ago